Τα πρώτα του γενέθλια του γιου τους γιορτάζουν σήμερα η Πάρις Χίλτον και ο Κάρτερ Ρέουμ. Ο μικρός Φίνιξ Μπάρον Χίλτον Ρέουμ, ήρθε στον κόσμο, τον περασμένο Ιανουάριο, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Πάρις Χίλτον φυσικά ευχήθηκε και δημόσια στο πρώτο της παιδί, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Συγκεκριμένα, η χρυσή κληρονόμος, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών μαζί με τον γιο της από την γέννησή του μέχρι και σήμερα.

«Πριν από έναν χρόνο, ένα όμορφο αγγελικό μωρό μπήκε στη ζωή μας, φέρνοντας τόση αγάπη και ευτυχία. Μονάκριβο μου μικρό, είσαι κάτι περισσότερο από ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ολοκληρώνεις τη ζωή μου. Κάθε μέρα μαζί σου είναι ένα ανεκτίμητο δώρο και είμαι απεριόριστα ευγνώμων που είμαι η μαμά σου» έγραψε αρχικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Γιορτάζοντας τα πρώτα σου γενέθλια. Για μια ζωή γεμάτη γέλιο, αγάπη και υπέροχες περιπέτειες με το χαριτωμένο πλήρωμα μας! Χαρούμενα 1α Γενέθλια!».

Διαβάστε επίσης:
Πάρις Χίλτον: Η πρώτη φορά που μας έδειξε τη νεογέννητη κόρη της, Λόντον

Πάρις Χίλτον: Η ανάρτηση για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για το κεφάλι του γιου της – «Η στοχοποίηση του παιδιού είναι απαράδεκτη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ