Με μια εντυπωσιακή τελετή η Πάρις Χίλτον παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κάρτερ Ρέουμ. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου την περασμένη Πέμπτη και πραγματοποίησε τριήμερο εορτασμό. Κούκλα μέσα στο Oscar de la Renta νυφικό της, η Πάρις Χίλτον έκλεψε φυσικά τις εντυπώσεις στον γάμο της.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης στο κτήμα Bel-Air του αείμνηστου παππού της Πάρις Χίλτον, Μπάρον Η γαμήλια γιορτή ξεκίνησε με δεξίωση στο πολυτελές κτήμα. Ακολούθησε ένα πάρτι την Παρασκευή στην προβλήτα της Santa Monica και μια βραδιά με επίσημο ένδυμα το Σάββατο.

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Πάρις Χίλτον

Ιδιαίτερα χαρούμενη, η Πάρις Χίλτον λίγα 24ωρα μετά τον γάμο της έκανε δυο νέες αναρτήσεις στο Instagram της. «Το να στέκόμαστε χέρι χέρι στην τελετή, η καρδιά μου δεν σταμάτησε να χτυπά. Ήταν ένα από τα πιο απίστευτα μαγικά και αγαπησιάρικα συναισθήματα που ένιωσα στη ζωή μου. Βρήκα το άλλο μου μισό. Για εμένα είσαι περισσότερα από ένας απλός σύζυγος. Είσαι ο καλύτερός μου φίλος, ο δάσκαλός μου, ο ερστής μου, ο έμπιστός μου και ο μελλοντικός πατέρας των παιδιών μου. Είμαι τόσο περήφανη που στέκομαι στο πλευρό σου ως γυναίκα σου. Υπήρχε πάντα ένα κομμάτι μου που ένιωθα ότι πρέπει να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι. Αλλά τώρα ξέρω ότι τα αστέρια ευθυγραμμίστηκαν για να συναντηθούμε. είμαι τόσο ενθουσιασμένη για το μέλλον που θα δημιουργήσουμε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά στην δημόσια ερωτική εξομολόγηση για τον σύζυγό της.

Στη συνέχεια έκανε μάλιστα και μια ακόμη ανάρτηση αναφέροντας: «Έρχεται η νύφη», από τη στιγμή της άφιξής της στην τελετή. Και μας έδειξε φυσικά την εντυπωσιακή πλάτη που είχε το νυφικό της και το μακρύ πέπλο που φόρεσε.

Το Love Story του ζευγαριού

Το ζευγάρι, που επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τη σχέση του τον Απρίλιο του 2020, αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο επιχειρηματίας έκανε την πρόταση γάμου σε ένα ιδιωτικό νησί αφού έβγαινε με τη Χίλτον για ένα χρόνο. Της χάρισε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι σχεδιασμένο από τον Jean Dousset. Η Hilton μίλησε για τη σχέση της με τον Ρέουμ τον Ιανουάριο, λέγοντας στη Mara Schiavocampo στο podcast The Trend Reporter with Mara, «Ο Κάρτερ είναι ο τύπος των ονείρων μου 100%. Μιλάμε για τον γάμο μας όλη την ώρα και ήδη σκεφτόμαστε τα ονόματα του μωρού μας και όλα αυτά». Και συνέχισε, «Λοιπόν, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα προχωρήσω στο επόμενο βήμα της ζωής μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ