Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ενώ έχει μιλήσει δημόσια για τις ρατσιστικές επιθέσεις που κατά καιρούς έχει βιώσει.

Αυτή τη φορά κοινοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους ένα αρνητικό μήνυμα που έλαβε εξηγώντας πως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τρόπους.

Συγκεκριμένα μια follower της έγραψε: «Ξαναβλέπω το GNTM και αλήθεια θέλω να σου πω πόσο σκύλα και κακιασμένη ήσουν. Πόσο άθλια επιχειρήματα είχες και πόσο θράσος έβγαζες. Ευτυχώς που οι άνθρωποι βλέπουν και δεν νίκησες». Η ίδια αρκέστηκε να της απαντήσει «Να είσαι καλά κορίτσι μου».

Στη συνέχεια η Παρασκευή Κερασιώτη μοιράστηκε μερικές σκέψεις της γράφοντας: «Μου έστειλε αυτό το μήνυμα ένα κορίτσι, δεν θέλω να δείξω το προφίλ της. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν με επηρεάζουν τα αρνητικά τα σχόλια, όμως υπάρχουν άνθρωποι που επηρεάζονται από ανθρώπους όπως αυτό το κορίτσι που χωρίς να με ξέρει χωρίς να ξέρει πως είναι η ζωή μου, τι περνάω στη ζωή μου, μου έγραψε όλα αυτά. Δυστυχώς ο κόσμος δεν έχει τρόπους, ανοίγει το στόμα του και λέει ό,τι θέλει, σε κρίνουν χωρίς να σε ξέρουν.

Πόσο ευχαριστώ τους γονείς μου για τους τρόπους που μου έδωσαν, για τον άνθρωπο που με έχουν κάνει. Το ανέβασα αυτό για να σας πω να μην σας αγγίζουν καθόλου τα αρνητικά σχόλια, ό,τι και να σας λένε εσείς να τους χαμογελάτε».

Διαβάστε επίσης:

Παρασκευή Κερασιώτη: Δείτε τη να χορεύει τσιγγάνικα – «Πόσο αγαπώ την καταγωγή μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ