Ο τέταρτος κύκλος του Greece’s Next Top Model ξεκίνησε με υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασεις. Το επεισόδιο της Δευτέρας άγγιξε το 20,5% στο δυναμικό κοινό ενώ ανάμεσα στους θεατές του είναι και οι παίκτες των προηγούμενων σεζόν. Μετά τον Δημοσθένη που σχολίασε την πρεμιέρα με την παρέα του «Super Κατερίνα», η Παρασκευή Κερασιώτη δεν παρέλειψε να κάνει το σχόλιό της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram βλέποντας το δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας.

Η παίκτρια που έφτασε την περασμένη σεζόν μια ανάσα πριν τη νίκη του GNTM σημείωσε: «Έβλεπα το σημερινό επεισόδιο GNTM και άκουσα αυτά που έλεγε το κορίτσι που είχε το πρόβλημα με τα μαλλιά της. Είμαστε γυναίκες και είμαστε δυνατές. Για μας τις γυναίκες τα μαλλιά μας είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι αλλά η δύναμή μας δεν είναι τα μαλλιά μας η δυναμή σας είμαστε εμείς»

Η ίδια συνεχίζει την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ παρόλο που συχνά αναγκάζεται για βιοποριστικούς λόγους να κάνει κι άλλες δουλειές. Το καλοκαίρι έγινε μεγάλη συζήτηση γύρω από την επιλογή της να δουλέψει ως σερβιτόρα στη Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε πρόσφατη έξοδό της στο κέντρο της Αθήνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ