Το Σάββατο 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η πρεμιέρα του έργου του Ευριπίδη Ηρακλής Μαινόμενος στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Στιγμιότυπο από την παράσταση.

Η εμβληματική τραγωδία του Ευριπίδη, «Ηρακλής Μαινόμενος», θα περιοδεύσει στα ανοιχτά θέατρα όλης της χώρας, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά και με έναν θίασο σπουδαίων ηθοποιών. Μετά την πρεμιέρα της στην Αθήνα (5/7 και 6/7 στου Παπάγου), η παράσταση θα ταξιδέψει σε περισσότερους από 40 σταθμούς σε ολόκληρη τη Ελλάδα, και θα επιστρέψει στο τέλος Αυγούστου στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής.

Οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ένας σπουδαίος θίασος με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Γιώργο Γάλλο, Στεφανία Γουλιώτη, Ηρώ Μπέζου, Άννα Καλαϊτζίδου, Γιάννη Κλίνη, Αινεία Τσαμάτη, Νίκο Μήλια, Γκαλ Ρομπίσα, Μπάμπη Γαλιατσάτο, Θανάση Ραφτόπουλο, Αντώνη Αντωνόπουλο, καθώς και τον διαπρεπή μουσικό Φώτη Σιώτα σε εξέχοντα ρόλο επί σκηνής, μας βυθίζει στην υπαρξιακή αγωνία της εμβληματικής τραγωδίας του Ευριπίδη, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Δημήτρη Καραντζά.

Oι Ηρώ Μπέζου και Άννα Καλαϊτζίδου.

Στο Κηποθέατρο Παπάγου βρέθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για να θαυμάσει τη Στεφανία Γουλιώτη αλλά και ο Γιάννης Μπέζος με τη Ναταλία Τσαλίκη για να δουν την κόρη τους, Ηρώ.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Συναντήθηκε με τον μπαμπά και τον αδερφό του και το Instagram υποκλίθηκε

Oι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιάννης Μπέζος, Στεφανία Γουλιώτη, Χριστόφορος Παπακαλιώτης, Γιώργος Γάλλος.

Δείτε τις παρουσίες στο Κηποθέατρο Παπάγου στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης: Χάρις Αλεξίου για Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Ακόμη μια μεγάλη αγάπη μπήκε στη ζωή μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ