Η Πάολα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της στέλνοντας ένα μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο.

Όπως σας αποκάλυψε πρώτο το okmag, η γνωστή τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες δύο ημέρες με σοβαρά συμπτώματα γρίπης. Η ίδια αποκάλυψε ότι η κατάσταση της υγείας της δεν θα της επιτρέψει να βρεθεί απόψε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Η Πάολα σε ανάρτησή της στα stories του Instagram έγραψε: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση στο Fever με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας.

Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. Χθες το βράδυ λόγω της μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην Κλινική για την απαραίτητη νοσηλειά και αποθεραπεία. Τα συμπτώματα επιμένουν όμως πιο ήπια.

Ευελπιστώ αύριο να είμαι καλύτερα και να επιστρέψω για να συναντήσω όλους εσάς όπως κάνω τόσα χρόνια με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη μεγάλη αγάπη σας. Εγώ θα λείπω σήμερα μα θα σας υποδεχτεί και για τους δυο μας ο αγαπητός Γιάννης Πλούταρχος.

Και πάλι σας ευχαριστώ. Να σας έχει ο Θεός καλά! Πάολα».

Με τη σειρά του το νυχτερινό κέντρο Fever προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ