«Σε αυτό το μαγαζί ήρθα παιδάκι. Αγάπησα, παντρεύτηκα, τραγουδούσα έγκυος. Όλα τα καλά τα έχω ζήσει εδώ μέσα. Πλέον, λίγο μεγαλύτερη από ότι ήμουν τότε, γύρισα πάλι στον τόπο που ανήκω», λέει η Πάολα μιλώντας για τις εμφανίσεις της με τον Νίκο Μακρόπουλο στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, σχολιάζοντας την απήχηση που έχει στους νέους ανθρώπους η Πάολα αναφέρθηκε στις λάθος αναφορές στην ηλικία της.

«Είμαι νέος άνθρωπος αν και παντού γράφονται τραγικά πράγματα για την ηλικία μου. Ακόμα και στο Wikipedia έχω 4 διαφορετικές ηλικίες. Ποια είναι άραγε η σωστή;», ρώτησε με καλή διάθεση.

«Κανείς δεν πίστευε ότι θα είμαι μια τόσο σπαστική μάνα»

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια σχολίασε: «Με τον Νίκο Μακρόπουλο είχαμε δουλέψει πάλι μαζί στο ίδιο μαγαζί. Δουλέψαμε αγαπημένα αν και ήμουν πολύ μικρή για να συνειδητοποιήσω όλο αυτό που γινόταν. Δεν κατάλαβα ποτέ πως δούλευα, νόμιζα ότι είναι ένα πάρτι αυτό. Διασκέδαζα 6 βράδια την εβδομάδα. Υπέροχα χρόνια, μακάρι να γυρνούσαν πίσω. Άλλα χρόνια, χωρίς βάρη. Μόνο που μεγαλώνεις, κάθε μέρα που περνάει για κάποιο λόγο θα βαραίνεις. Ακόμα και η έγνοια που θα έχεις για το παιδί σου. Τότε ήσουν εσύ παιδί. Τώρα είμαι εγώ στα κάγκελα όπως ήταν τότε η μαμά μου. Δεν το πίστευε κανείς ότι θα ήμουν έτσι εγώ. Γιατί ήμουν ένα ευγενικό αλητάκι και δεν το πίστευαν ότι θα είμαι μια τόσο σπαστική μάνα».

Η Πάολα σχολιάζει τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision

Η Πάολα μίλησε και για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision με τον Βίκτωρα Βερνίκο. «Δεν την βλέπω, αλλά παρακολούθησα λόγο του Κωνσταντίνου Ρήγου που είναι φίλος. Θέλω να πω ότι αδικείται η αποστολή με τα σχόλια που έχω ακούσει. Είναι πολύ μικρός. Το παιδί δεν έχει εμπειρία. Θα έπρεπε να είμαι επιεικείς. Μπορεί να είχε πρόβλημα με τις νότες. Και τι έγινε; Υπάρχουν τραγουδιστές που δεν τραγουδούν σωστά και το κοινό τους ακολουθεί. Μας πείραξε το παιδί 16 χρονών; Τι έπρεπε να κάνει ο Ρήγος; Το γνωστό συρφετό στη σκηνή που το κάνουν τσίρκο;», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ