Με τον Ισορροπιστή μίλησε η Χριστιάννα Κοχλατζή από την εκπομπή Ηappy Day. Ο ράπερ κυκλοφορεί νέο τραγούδι με τίτλο Βitcoin με το video clip να βγαίνει την 1η Οκτωβρίου. Μάλιστα, ο Ισορροπιστής έχει νέα και γύρω από την προσωπική του ζωή,.

Ο ίδιος παντρεύεται τον επόμενο μήνα. O ράπερ εξήγησε: «Κοντά είναι η ημερομηνία. Το άφησα πολύ καιρό, πέντε χρόνια,. Μεσολάβησαν πλημμύρες, σεισμοί, καταποντισμοί κορονοϊός, βαίνουμε σιγά στο φως κι ήρθε επιτέλους η στιγμή που πρέπει να προχωρήσουμε . Τη σύντροφό μου τη λένε Δήμητρα. Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος! Τη σέβομαι και της δείχνω την αγάπη μου κάθε μέρα. Κουμπάροι θα είναι ο Νίκος Βουρλιώτης και ο φίλος μου οπτικός Μπάμπης Αμουργιανός».

«Το στυλ μου στον γάμο θα είναι λίγο Τζέιμς Μποντ. Έχω βρει ένα πολύ ωραίο κοστούμι. Θα έρθουν οι γονείς μου από τη Νάουσα. Θα είναι σε ένα πολύ ωραίο σημείο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη. Θα καλέσω συγκεκριμένους ανθρώπους, συγγενείς και φίλους, Έχω επιλέξει το πρώτο τραγούδι. Είναι ένα κομμάτι που μας αρέσει πολύ, Είναι της Γουίτνι Χιούστον».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Βουρλιώτης: Βάφτισε τον γιο του κολλητού του φίλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ