Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο εκλεκτός της καρδιάς της Νεκτάριος Λεμονίδης παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης στο Μαρκόπουλο.

Η νύφη μας έδειξε τις προετοιμασίες της και όλα είναι έτοιμα για τον λαμπερό γάμο. Το okmag βρίσκεται στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης και εξασφάλισε φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τις ιδιαίτερες μπομπονιέρες και τον στολισμό του τραπεζιού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μόλις παντρεύτηκε και ο γαμπρός όταν είδε τη νύφη είπε πως άργησε να έρθει στην εκκλησία και οι δυο τους αντάλλαξαν τρυφερά λόγια αγάπης.

Μάλιστα είδαμε να δακρύζουν από χαρά όταν πλέον αντάλλαξαν τις βέρες τους.

Η ιδιαίτερη μπομπονιέρα του ζευγαριού

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μαύρο και το χρυσό και ακόμα και το μενού είναι προσεγμένο και καλαίσθητο. Μαζί με τις μπομπονιέρες, το ζευγάρι δίνει στους καλεσμένους τους και ένα αρωματικό κερί.

Ο πρώτος χορός και η αφιέρωση που έκανε ο γαμπρός στη νύφη

Το ζευγάρι έφτασε στο κέντρο δεξίωσης όπου έκαναν είσοδο με τραγούδι της Δέσποινας Βανδή. Ο γαμπρός γονάτισε μπροστά στη νύφη όταν έκοβαν τη γαμήλια τούρτα και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Ο Νεκτάριος Λεμονίδης τραγούδησε στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι το Black Magic Woman και έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο με το τραγούδι όσο και με τον χορό τους.

Διαβάστε επίσης:

Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Η ιδιαίτερη μπομπονιέρα και ο στολισμός του τραπεζιού

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ποζάρει με τις φίλες της λίγο πριν από τον γάμο – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η beauty προετοιμασία για τον γάμο της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ