Πάνε 14 χρόνια από τότε που ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική και τα φώτα με τους θαυμαστές του να απορούν τι κάνει σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός. Και απορούν διότι ο Πάνος Μιχαλόπουλος σταμάτησε και τις συνεντεύξεις με την τελευταία να μετρά ήδη τρία χρόνια από όταν την έδωσε.

Ο ηθοποιός έσπασε τη σιωπή του στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και μίλησε για τη ζωή του εκτός του χώρου, για το αν αναπολεί το παρελθόν με τις μεγάλες επιτυχίες ενώ με φόντο την επικαιρότητα ρωτήθηκε και για το MeToo.

«Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Πήρα αυτή την απόφαση το 2008. Έκτοτε ούτε εμφανίστηκα πουθενά ούτε έκανα απολύτως τίποτα με θέμα δημοσιότητας. Έφυγα από όλα και είπα “τέρμα”. Και δεν σου κρύβω ότι αυτό είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου» ανέφερε αρχικά. Όταν έκλεισε το κεφάλαιο της υποκριτικής, άνοιξε ένα καινούριο, αυτό της αγροτικής ζωής.

Απλός, ήρεμος και μακριά από όλους και όλα, ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν αναπολεί τίποτα από το παρελθόν, όπως εξομολογείται. «Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Όλα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις» αναφέρει και μας «ξεναγεί» στη σημερινή πραγματικότητά του. «Όπως σου έχω πει, είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα, έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ».

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης που έδωσε ο Πάνος Μιχαλόπουλος στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ