Ο Πάνος Κοκκινόπουλος μίλησε για τη σειρά που ετοιμάζει και τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», στην εκπομπή «Δύο στις 10».

«Ετοιμάζω μια σειρά βασισμένη στο βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ που λέγεται “Μισό παιδί”, αλλά και μια μαύρη κωμωδία που θα διαδραματίζεται στο τμήμα ανθρωποκτονιών. Οι γυναικοκτονίες δεν είναι καινούργιο “φρούτο”, απλά τώρα έγιναν της “μόδας”. Δεν γυρίζαμε ποτέ αυτούσιες τις υποθέσεις, δεν το θεωρούσαμε ηθικό απέναντι στα θύματα και τους θύτες. Αυτό που με ερεθίζει με τα εγκλήματα είναι το γεγονός πως κάποιος ξεπερνάει τα όριά του και χάνει κάθε ηθικό φραγμό» δήλωσε ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

«Αν δεν ήταν τραγική ιστορία του πιλότου, θα μπορούσε να γίνει μια καταπληκτική κωμωδία. Ο τύπος είναι για δέσιμο, είναι καραγκιόζης. Από την πρώτη μέρα φαινόταν, με τις κλήσεις του στην αστυνομία. Έχω σκεφτεί σενάριο για την υπόθεση του πιλότου, θα γινόταν μια ωραία μαύρη κωμωδία» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Στη συνέχεια αποκάλυψε γιατί δεν γυρίστηκε τρίτη σεζόν για τη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα»: «Όταν μου είπαν να κάνουμε και τρίτη σεζόν, είπα όχι. Προς το τέλος της δεύτερης σεζόν δεν μπορούσα… Κάθε μέρα γύρισμα, οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιοι χώροι, τι να κάνεις; Ενώ τα αυτοτελή είναι μια διαφορετική ιστορία κάθε φορά, κάνεις καινούργια πράγματα. Γι’ αυτό δεν κάναμε την τρίτη σεζόν και ευτυχώς γιατί μετά φαλίρισε το Mega και δεν θα πληρωνόμασταν ποτέ».

«Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έκοψε το τσιγάρο και άρχισε να τρελαίνεται, να τσαντίζεται. Και είπα στη Μπέσσυ Μάλφα “πες του να το αρχίσει πάλι γιατί δεν αντέχεται”. Ευτυχώς το άρχισε ξανά και ησυχάσαμε όλοι».

Διαβάστε επίσης:
Πάνος Κοκκινόπουλος: «Αυτή η υπόθεση με σόκαρε τόσο πολύ που δεν την έκανα σειρά»

Δύσκολες ώρες για τον Πάνο Κοκκινόπουλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ