Τα γενέθλιά της είχε χθες η γυναίκα της ζωής του, Λεάννα Μάρκογλου και ο Πάνος Καλίδης το γιόρτασε με όλη την οικογένεια. Ο γνωστός τραγουδιστής μετά το τέλος του Survivor, βρίσκεται σε δημιουργικό καλλιτεχνικό πυρετό προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά του. Και τα γενέθλια της Λεάνας του ήταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές του καλοκαιριού.

Μαζ’ι με τα τρία τους παιδιά και λίγα αγαπημένα πρόσωπα, ο Πάνος Καλίδης και η εορτάζουσα, Λεάννα Μάρκογλου βρέθηκαν σε αγαπημέ νο στέκι τους στην Κόρινθο και διασκέδασαν όλοι μαζί. Το πάρτι έγινε στο μαγαζί «Ιππόκαμπος» στην Κόρινθο και η γνωστή make up artist δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα τηςς πρόσωπα και τα τρία της παιδιά.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η διόροφη τούρτα της σε μοβ χρώμα με λευκές και χρυσές λεπτομέρειες από coccodimamma sweets, που εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους.

Η Λεάννα, μάλιστα, μετά γτο τ΄ςλοε της βραδιάς έκανε και μια ανάρτηση στα social media ανεβάζοντας φωτογραφίες και video από τη βραδιά. «Ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές και τα λόγια αγάπης. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.Το μόνο που θέλω είναι υγεία και όμορφες ψυχές δίπλα μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Ρεπορταζ: Έλενα Πολυκάρπου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ