Ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και στη θαλπωρή της οικογένειάς του, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor.

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τον απαθανάτισε σε μία από τις πρώτες του εξόδους την Κυριακή 28 Μαρτίου στο πάρκο της γειτονιάς του στη Γλυφάδα.

Η γνωστή make-up artist μιλώντας στο περιοδικό για την επιστροφή του αγαπημένου της εξομολογείται: «Το πρώτο καλωσόρισμα στο σπίτι ήταν πολύ συγκινητικό. Κλαίγαμε και τα παιδιά δεν ξεκολλούσαν από την αγκαλιά του. Του έφτιαξα γιουβαρλάκια, που είναι το αγαπημένο του φαγητό. Περιττό να πω ότι διατροφικά τον έχω αναλάβει τώρα για να πάρει κάποια κιλά» και προσθέτει: «Παρακολουθούμε όλα τα επεισόδια του Survivor. Τα βλέπουμε παρέα, ενώ καμιά φορά ο Πάνος μού λέει: “Δεν ξέρω αν είμαι ακόμα εκεί ή όχι”. Του φαίνεται παρά- ξενο». Σε ό,τι αφορά την απόφαση του τραγουδιστή να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, η Λεάννα δηλώνει: «Τις τελευταίες μέρες που παρακολουθούσα το παιχνίδι είχα καταλάβει ότι θα φύγει. Έβλεπα ότι είχε κλειστεί στον εαυτό του και περίμενα αυτή του την απόφαση».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ