Ήταν ένα από τα διαζύγια εξπρές της χρονιάς που μας πέρασε. Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, χώρισαν ο Παναγιώτης Τριβυζάς και η Σταυρούλα Χρυσαιεδή. Πριν από υτον γάμο το ζευγάρι ήταν πέντε χρόνια μαζί. Μάλιστα ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά για τον απρόσμενο χωρισμό, στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

«Ήταν απόφαση της Σταυρούλας την οποία εγώ την σεβάστηκα. Δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω. Ήταν λίγο απότομο γιατί έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μόλις είχαμε παντρευτεί, είχαμε γυρίσει από το ταξίδι του μέλιτος και όλα γίνανε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν ένα σοκ, όταν μου το ανακοίνωσε», είπε ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Για το αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους, απάντησε : «Όχι, δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο. Με τσάντισε τόσο πολύ αυτό που απευθύνθηκα κι εγώ στη δικηγόρο της Σταυρούλας και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους. Έχει βγει το διαζύγιο και έχει υπογραφεί και από τις δύο πλευρές», είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν παρακολουθεί Survivor All Star. Τέλος τόνισε πως δεν πιετσύει πως θα υπάρξει επανασύνδεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ