Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της και για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Πλατόνοφ» του Τσέχωφ που πρωταγωνιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

«Χάρηκα όταν μου ήρθε η πρόταση για την παράσταση. Ένιωσα δέος όταν με κάλεσαν οι παραγωγοί ότι με ήθελε να με δει ο Adolf Shapiro. Ένιωσα δέος, με εντυπωσίασε, με μάγεψε. Είναι δάσκαλος. Απ΄ το λίγο που μιλήσαμε εντυπωσιάστηκα και μετά με πήραν οι παραγωγοί ότι τελικά με θέλει. Τώρα μπήκαμε στις πρόβες. Είναι πολύ εύκολη η συνεννόηση παρόλο που δεν γνωρίζει ελληνικά ή αγγλικά ο Shapiro, αλλά έχουμε διερμηνέα. Είναι επαγγελματίας», είπε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή.

Για τον ρόλο της: «Δεν έχω κοινά με την Άννα. Είναι δύσκολος ρόλος. Προσπαθώ να μπορέσω να υπηρετήσω το όραμά του. δεν θα βαρεθούμε με αυτό που θα δούμε, έχει μελετήσει τον Τσέχωφ. Ελπίζω να μην τον απογοητεύσω. Είναι πολύ ωραίο το κλίμα. Είμαστε 12 άτομα και μας δουλεύει ανά γκρουπ. Παρόλα αυτά υπάρχει μια ροή».

«Ήταν μία δύσκολη περίοδος, σκοτεινή και ακόμη παραμένει»

Για το #metoo η Παναγιώτα Βλαντή, ανέφερε: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος, σκοτεινή και ακόμη παραμένει. Το βασικό είναι να μιλάμε. Ήταν πολύ δύσκολο για όλες μας και τις οικογένειές μας. θεωρώ ότι ο κόσμος θα δώσει την απάντηση του με την προτίμησή του. σημασία έχει ότι ακούστηκαν οι φωνές.

Καμία φορά και η σιωπή είναι σαν συγγνώμη, ίσως το πιστεύω ως έναν βαθμό. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που δεν παραδέχονται αυτά που έχουν κάνει. Η οπτική μου έχει διαμορφωθεί από τις αξίες που έχω πάρει από την οικογένειά μου. Έχει παίξει ρόλο και η ψυχοθεραπεία αλλά περισσότερο ό,τι έχω πάρει είναι οι αρχές από την οικογένειά μου», τόνισε η ηθοποιός.

«Θα του έλεγα να δουλέψει πολύ και να μην θεωρήσει τίποτα δεδομένο, να μην τυφλωθεί από τη λάμψη της τηλεόρασης ότι είναι μόνο αυτή η δουλειά. Να το κάνει όμως γιατί τα όνειρα πρέπει να γίνονται δουλειά. Αν όμως το κάνει για να γίνει γνωστός, τότε ας διαλέξει κάτι άλλο, γνωστός γίνεσαι και με άλλον τρόπο.

Πρέπει συνεχώς να διαβάζεις. Έχω ακούσει ότι κάποιοι λένε ότι τους παίρνουν επειδή έχουν followers στα social. Εγώ δεν είχα πολλούς followers αλλά με πήραν στην παράσταση του Δημοτικού θεάτρου. Δεν καθορίζουν καριέρες οι followers. Μπορεί να πουλάς αλλά δεν σου στήνουν την καριέρα. Αν έχεις followers και διαβάζεις τότε ναι!», σημείωσε η Παναγιώτα Βλαντή.

Διαβάστε επίσης:

Παναγιώτα Βλαντή: Σπάνια εμφάνιση στο θέατρο με τον σύζυγό της

Παναγιώτα Βλαντή: Με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο στο θέατρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ