Για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί, μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Όπως ανέφερε η ηθοποιός, βίωσε την εμπειρία της σεξουαλικής παρενόχλησης σε ηλικία 22 ετών και το είχε πει μόνο στη μητέρα της.

«Μίλησα αμέσως μετά την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί έπρεπε πρώτα να το συζητήσω με την οικογένεια μου που δεν το ήξερε. Μόνο στη μαμά μου το είχα πει τη στιγμή που συνέβη, όταν ήμουν 22 χρονών. Μόλις είχα βγει δηλαδή στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, γι’ αυτό και θύμωνα και στεναχωριόμουν με όσους λένε “γιατί τώρα”. Γιατί τώρα είναι η ώρα» ανέφερε.

«Με είχε σοκάρει! Ήταν ένα σοκ! Πέρασα πολλά στάδια αλλά είχα την τύχη να γνωρίσω γενναιόδωρους ανθρώπους στη δουλειά και αυτό με βοήθησε να προχωρήσω αλλιώς δεν ξέρω τι θα είχα κάνει» είπε η Παναγιώτα Βλαντή και πρόσθεσε: «Βεβαίως και κατήγγειλα το γεγονός στο ΣΕΗ απλώς είναι παραγεγραμμένο.

Το ότι έχει όμως παραγραφεί, δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει. Έκτοτε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο νομίζω πως συναντηθήκαμε μόνο μια φορά, κοινωνικά, αλλά πολύ από απόσταση. Παροτρύνω τον κόσμο να μη ξεχάσει, να θυμάται ότι υπήρξαν αυτοί οι άνθρωποι».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο γάμος της Παναγιώτας Βλαντή και του Γιάννη Βλάχου το περασμένο καλοκαίρι στην Ύδρα, ήταν μία από τις πιο όμορφες μέρες στη ζωή του ζευγαριού αλλά και των καλεσμένων.

Το γεγονός πως η Παναγιώτας Βλαντή ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου αλλά ο γάμος της έγινε γνωστός στα μίντια μια εβδομάδα μετά έδωσε από μόνο του ένα σασπένς.

Το okmag.gr είχε μιλήσει με τη σχεδιάστρια μόδας -και μια από τις δύο κουμπάρες του ζευγαριού- Βάσια Τζοτζοπούλου. Η πολύ καλή φίλη της ηθοποιού και δημιουργός του νυφικού φρόντισε να μας λύσει κάθε απορία. Οι δυο γυναίκες μετρούν πολλά χρόνια φιλίας, ενώ επιδιώκουν να κρατούν επαφή και τώρα που το πρόγραμμα της ηθοποιού είναι γεμάτο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ