Η Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε την Κυριακή τον λόγο για τον οποίο το βρίσκει τόσο απελευθερωτικό να παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί χωρίς μακιγιάζ.

Η 56χρονη δήλωσε στην εφημερίδα Daily Telegraph ότι η εκπομπή της Pamela’s Garden of Eden την έκανε να προσπαθήσει να δείξει στους θαυμαστές της την πραγματική της εικόνα.

«Ήθελα να είναι αληθινή. Δεν ήθελα να είναι φωτισμένη και μακιγιαρισμένη. Έπρεπε απλώς να είμαι ο εαυτός μου, φώναζε να βγει από μέσα μου», ανέφερε αρχικά. «Ένιωσα ότι έπρεπε πραγματικά να μοιραστώ αυτό που ήμουν, αυτό που είμαι, και ήταν τόσο απελευθερωτικό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ήταν τόσο μεγάλη η εμπειρία που άρχισε να πηγαίνει στις εκδηλώσεις χωρίς μακιγιάζ. «Όταν πήγα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, αποφάσισα να μη φορέσω μακιγιάζ και πραγματικά ένιωσα σαν εκείνο το πεντάχρονο κορίτσι από το Ladysmith που κατάφερε να φορέσει τα ρούχα της Μπέκαμ» , είπε.

«Ένιωσα τόσο ελεύθερη. Δεν είχε σκοπό να είναι ”δήλωση”, δεν είναι παγκόσμια ειρήνη και δεν ήξερα αν κάποιος θα το πρόσεχε. Κοίταξα στον καθρέφτη και είπα ”Είσαι σχεδόν 60”, αυτό είναι αρκετά καλό, απλά απόλαυσε το Παρίσι και μην παίζεις το παιχνίδι» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:
Πάμελα Άντερσον: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Πάμελα Άντερσον: Σχεδόν άβαφη σε fashion event στη Νέα Υόρκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ