Η Έμα Στόουν είχε ένα μικρό ατύχημα τη βραδιά των Όσκαρ 2024 το οποίο αποκάλυψε με χιούμορ κατά την παραλαβή του βραβείου για τον Α΄ Γυναικείο Ρόλο που απέσπασε με την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

«Θεέ μου! Το φόρεμα μου χάλασε!» ήταν τα πρώτα λόγια της Έμα Στόουν όταν ανέβηκε στη σκηνή παραλαμβάνοντας το Όσκαρ της. Η πρωταγωνίστρια γύρισε πλάτη στο κοινό δείχνοντάς μας το χαλασμένο φερμουάρ της Louis Vuitton custom-made δημιουργίας που φορούσε στη λαμπερή βραδιά.

Η Έμα Στόουν αστειεύτηκε λέγοντας ότι μάλλον έσπασε ενώ τραγουδούσε κατά τη διάρκεια του act του Ράιαν Γκόσλινγκ στη σκηνή με το I’m Just Ken. «Είμαι σίγουρη!» δήλωσε.


Η 35χρονη ηθοποιός είχε να ανταγωνιστεί στη βραδιά τη Λίλι Γκλάντστοουν (Killers of the Flower Moon), την Κάρεϊ Μάλιγκαν (Μαέστρο), τη Σάντρα Χάλερ (Ανατομία μιας πτώσης) και την Ανέτ Μπένινγκ (Νιάντ). «Οι γυναίκες σε αυτή την κατηγορία είναι όλες υπέροχες. Σάντρα, Ανέτ, Κάρεϊ, Λίλι μοιράζομαι αυτό το βραβείο μαζί σας», είπε η ηθοποιός για τις υποψήφιες για το Α΄ Γυναικείου Ρόλου που κέρδισε. «Ήταν μεγάλη τιμή να τα κάνουμε όλα αυτά μαζί. Ελπίζω να κάνουμε περισσότερα μαζί», συνέχισε.

Το ευχαριστώ της Έμα Στόουν στα Όσκαρ 2024 στον Γιώργο Λάνθιμο

Η Έμα Στόουν έκλεισε την ομιλία της στα Όσκαρ 2024 ευχαριστώντας τον Γιώργο Λάνθιμο και όλους τους συναδέλφους και το συνεργείο της στο Poor Things, εμφανώς χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της για τη μεγάλη της νίκη.

«Το άλλο βράδυ, πανικοβλήθηκα – όπως μπορείτε να δείτε, αυτό συμβαίνει πολύ – ότι ίσως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί και ο Γιώργος μου είπε, «Σε παρακαλώ, βγάλε τον εαυτό σου από αυτό.» Γιατί έχει δίκιο: Δεν έχει να κάνει με εμένα. Είναι για μια ομάδα που ενώθηκε για να φτιάξει κάτι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών της. Αυτό είναι το καλύτερο μέρος της δημιουργίας ταινιών: Είμαστε όλοι μαζί. Είναι μεγάλη μου τιμή που το μοιράζομαι αυτό με κάθε μέλος του καστ, με κάθε μέλος του συνεργείου, με κάθε άτομο που έβαλε την αγάπη του, τη φροντίδα του και τη λάμψη του στη δημιουργία αυτής της ταινίας. Γιώργο σε ευχαριστώ για το δώρο ζωής με τη Μπέλα Μπάξτερ. Είμαι για πάντα ευγνώμων σε εσένα», είπε η Έμα Στόουν ευχαριστώντας στο τέλος την οικογένειά της και αστειευόμενη, να μην κοιτάξουμε το φερμουάρ του φορέματός της καθώς φεύγει.

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2024: 4 βραβεία για το Poor Things του Λάνθιμου, μεγάλος νικητής το «Οπενχάιμερ»

Όσκαρ 2024 – Έμα Στόουν: Με δημιουργία Louis Vuitton στο πιο ιδιαίτερο χρώμα στο κόκκινο χαλί

Όσκαρ 2024: Οι πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ