Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης διασκέδασαν ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά.

Το ζευγάρι που μετρά 1,5 χρόνο γάμου κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδησαν τις επιτυχίες, μίλησαν με την παρέα τους που απαρτιζόταν από τη Δανάη Παππά, τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, όπως και τη συνάλδεφο των ηθοποιών στον «Σασμό» Ευγενία Σαμαρά. Βρέθηκαν ακόμα και με τον Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος απολάμβανε την αγαπημένη του επι σκηνής.

Η Γεωργία Κρασσά, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Ευγενία Σαμαρά, η Δανάη Παππά, ο Λάμπρος Λάζαρης.
Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Γεωργία Κρασσά, η Ευγενία Σαμαρά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, αντάλλαξε πολλές αγκαλιές κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Ο Ορφέας Αυγουστίδης δεν έχει κρύψει ότι με τη Γεωργία Κρασσά θα ήθελαν να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδί μετά τον γιο τους Αχιλλέα.

Οι τρυφερές στιγμές του ζευγαριού κατά τη διάρκεια της βραδιάς.
Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά διασκεδάζουν στο Votanikos.

«Όλα είναι φυσιολογικά στη σχέση μου με τη σύζυγό μου και η απογοήτευση και η όποια ένταση και δεν είναι εύκολο φυσικά αλλά όταν κερδίζεις μία μάχη η χαρά είναι μεγαλύτερη. Οι τρίτοι σε μία σχέση πρέπει να ακολουθούν τον βηματισμό που έχουν θέσει οι πρώτοι. Υπάρχει πολύς σεβασμός από το περιβάλλον σε σχέση με αυτό που θέλουμε για τον Αχιλλέα. Ένα ακόμη παιδί είναι στη σκέψη μας, μακάρι να είμαστε τυχεροί και να πολλαπλασιαστούμε», είχε δηλώσει συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο Happy Day.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ