Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν σήμερα παρουσία λίγων συγγενών και φίλων ο Ορφέας Αυγουστίδης και η αγαπημένη του, Γεωργία Κρασσά. Το ζευγάρι που στα μέσα του 2021 απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον μικρό Αχιλλέα αποφάσισε να κάνει σήμερα και τον θρησκευτικό του γάμο. Το okmag εξασφάλισσε τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου, από τους καλεσμένους που έχουν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός» είχε αποκαλύψει πως πριν από τη γέννηση του γιου του είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τη γυναίκα του και τώρα θέλησε να πραγματοποιήσει και το θρησκευτικό μυστήριο.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του δεν κρύβουν τη χαρά τους για τα νέα δεδομένα που έφερε το παιδί στη ζωή τους και θέλησαν ο γάμος τους να είναι μια όμορφη γιορτή για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Περήφανοι στο πλευρό του γιου τους και η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ντίνος Αυγουστίδης.

Η μητέρα του γαμπρού, Μαρία Τζομπανάκη.

Ο γάμος και η δεξίωση του ζευγαριού πραγματοποιείται στο κτήμα Ζολώτα στο Κορωπί, όπου οι ετοιμασίες αρχισαν από νωρίς. Ο γάμος θα έχει φυσικά και το παραδοσιακό στοιχείο της Κρήτης, αφού χορευτές και οργανοπαίκτες κατεύθασαν στον χώρο.

Από τον γάμο δεν λείπουν και οι γονείς του Ορφέα Αυγουστίδη. Η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη επέλεξε ένα γαλαζοπράσινο φόρεμα. Στο κτήμα έφθασε και ο πατέρας του γαμπρού, Ντίνος Αυγουστίδης. με τη σύντροφό του και την 5χρονη κόρη τους, Αλκυόνη.

Ακόμη στους λαμπερούς καλεσμένους του γάμου του ήταν και η Ελένη Ράντου.

Ο γνωστός ηθοποιός παρόλο που κρατά πάντα χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, είχε αποκαλύψει για τη Γεωργία Κρασσά σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Νιώθω παράφορα ερωτευμένος με τη Γεωργία. Αυτό το πλάσμα έχει έρθει και έχει φωτίσει τη ζωή μου».

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου με τους καλεσμένους που έχουν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά:

Φωτογραφίες: NDP. – Ανδρέας Νικολαρέας, Γιώργος Μπέζας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ