Ένα από τα σπάνια στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί με τη σύντροφό του Γεωργία Κρασσά, δημοσίευσε στο Instagram ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός» με την Γεωργία Κρασσά γιόρτασαν παρέα με φίλους την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. Κόντρα στο κλίμα των ημερών θέλησαν να διασκεδάσουν και έτσι ντύθηκαν αποκριάτικα για να περάσουν τη βραδιά τους χορεύοντας σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.

«Και του χρόνου φίλοι μου», έγραψε ο Ορφέας Αυγουστίδης δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τις ευφάνταστες στολές της παρέας τους. Στην ίδια παρέα και η συμπρωταγωνίστρια του Ορφέα Αυγουστίδη, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, αλλά και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης δημοσίευσε μάλιστα και ένα βίντεο με τη Γεωργία Κρασσά όπου οι δυο τους μοιάζει να δίνουν μάχη σε κάποιο ρινγκ με την σύντροφό του να προσπαθεί να… εξοντώσει με μια αριστοτεχνική κίνηση τον παλαιστή σούμο που έχει απέναντί της.

Μέσα στη χρονιά το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί και να βαφτίσει τον γιο τους που απέκτησαν τον περασμένο Απρίλη. «Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και μέσα στο 2022 θα κάνουμε γάμο και βάφτιση σε στενό κύκλο για φίλους και συγγενείς», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με τη Γεωργία είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Η ζωή μας είναι ωραία χωρίς να την περιγράψουμε προς τα έξω. Είναι επιχειρηματίας», ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξή του στη Reallife ο Ορφέας Αυγουστίδης. Όσο για το αν είναι στα σχέδιά τους η απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού, ο ηθοποιός είναι της άποψης ότι αυτά δεν οργανώνονται και πρέπει να αφήνουμε τη ζωή να κυλά μόνη της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ