Στον καναπέ της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι κάθισε το πρωί του Σαββάτου (22/6) ο Ορέστης Χαλκιάς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για τη συμμετοχή του ως Αντώνης, στο Maestro.

«Άλλαξε τρομερά η ζωή μου μετά το Maestro, μπορώ να το διαχειριστώ λίγο πιο ώριμα όμως γιατί το “δούλεψα” μέσα μου. Προσπαθώ να περνάω καλά, και η μεγαλύτερη επιτυχία είναι να μπορείς να πεις όχι.

Η πρώτη μου αντίδραση στην εφηβεία μου ήταν ότι δεν μπορώ να κάνω άλλο θέατρο, γιατί έκανα πολύ θέατρο όντας μικρότερος. Η πρώτη μου επανάσταση ήταν η μουσική. Σε ηλικία 15 ετών είπα ότι βαριέμαι το θέατρο. Ωστόσο ήταν κάτι που ήξερα ότι αυτό θα κάνω και αυτό με κρατούσε σε μια πορεία “όχι επικίνδυνη”.

Γι’ αυτό και έφτιαξα μία μπάντα. Νομίζω ότι θα καταφέρω να επανέλθω στην κανονικότητα που ήμουν πριν. Όποια δουλειά και αν επιλέξεις να κάνεις, πρέπει να είσαι καλά μέσα σου», είπε αρχικά, ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Το Maestro πέτυχε το να “έχουμε ελπίδα”»

Το πιο τολμηρό μου όνειρο ήταν να πάω στο Χόλιγουντ, αλλά έκανα πίσω γιατί φοβήθηκα και τα οικονομικά, και την κατάσταση. Δεν είναι εύκολο να πας στην Αμερική. Ελπίζω το παράδειγμα του Maestro να φέρει και άλλα πρότζεκτ και να εκμεταλλευτούν το “άνοιγμα” της χώρας μας», συμπλήρωσε ο Ορέστης Χαλκιάς.

Ορέστης Χαλκιάς: «Μια ξούρα να ρίξω δεν θα με θυμάται κανείς. Θα με ξαναγνωρίσετε»

«Το Maestro είχε τρομερή αγάπη, ήμασταν μια ωραία οικογένεια. Εισέπραξα μίσος από τον ρόλο μου, όχι για την ομοφοβία. Με έχουν σχολιάσει επειδή όταν μιλάω είμαι άνετος. Είμαι έτσι ως άνθρωπος, είμαι «ψώνιο» ούτως η άλλως, δεν είμαι ψώνιο απέναντι στους ανθρώπους, μου αρέσει να δημιουργώ συναισθήματα, είμαι ηθοποιός».

Εισέπραξε ομοφοβικά σχόλια για τον ρόλο του στο Maestro;

Ο Ορέστης Χαλκιάς αναφέρθηκε και στον ρόλο του στο Maestro και στο αν δέχτηκε ομοφοβικά σχόλια:

«Κάποιοι άνθρωποι θέλουν μία “κουτουλιά” στο πρόσωπο, αν και είμαι κατά της βίας. Λάβαμε πολλά αρνητικά σχόλια με τον συμπρωταγωνιστή μου. Μου έστειλαν πολλά μηνύματα άνθρωποι που έχουν ταυτιστεί με τον ρόλο μου».

Διαβάστε επίσης:

Maestro: Βραδινή έξοδος για τους πρωταγωνιστές της σειράς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ