Η Όπρα Γουίνφρεϊ αρκετά συχνά μιλούσε για το θέμα των κιλών της διότι κάποια στιγμή έφτασε να ζυγίζει 108 κιλά. Η ίδια, πριν λίγους μήνες είχε αναφέρει σε συνεντεύξεις της ότι είχε αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες με αποτέλεσμα να χάνει σταδιακά τα κιλά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Page Six ανέφερε συγκεκριμένα ότι: «Το γεγονός ότι υπάρχει μια ιατρικά εγκεκριμένη συνταγή, για τη διαχείριση του βάρους και της υγείας μου, μοιάζει με ανακούφιση, με λύτρωση, με δώρο και όχι με κάτι πίσω από το οποίο θα κρυφτώ και για άλλη μια φορά θα γελοιοποιηθώ. Έχω τελειώσει με τη διαπόμπευση από άλλους ανθρώπους και ιδιαίτερα από τον εαυτό μου».

Παλαιότερα, είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ έπαιρνε φάρμακο για να χάσει βάρος και συγκεκριμένα το χάπι που παίρνουν οι διαβητικοί Τύπου 2. Η ίδια, δεν έχει παραδεχτεί κάτι αλλά τον Ιούλιο είχε αναφέρει πως θεωρεί εύκολη λύση κάποιο φάρμακο.

Η παρουσιάστρια ανέφερε επίσης ότι βρίσκεται στα 72 κιλά και ότι: «Ήταν μια δεύτερη ευκαιρία για μένα να ζήσω μια πιο ζωηρή και ζωντανή ζωή. Ξέρω ότι όλοι νόμιζαν ότι έπαιρνα μόνο φάρμακο, αλλά δούλεψα σκληρά. Ξέρω ότι αν δεν γυμνάζομαι επίσης και δεν φροντίζω για όλα τα άλλα πράγματα, δεν μου βγαίνει. Μπορώ να κάνω πεζοπορία τρία έως πέντε χιλιόμετρα κάθε μέρα και μια απλή πεζοπορία 10 χιλιομέτρων τα Σαββατοκύριακα. Νιώθω πιο δυνατή, πιο γυμνασμένη και πιο ζωντανή από ό,τι είχα νιώσει εδώ και χρόνια».

Διαβάστε επίσης: Όπρα Γουίνφρεϊ: Με ανανεωμένο look και φανερά αδυνατισμένη στην Ιταλία – Φωτογραφίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ