Η Όλγα Ντάλλα και Στυλιανός Φλωρίδης συνεχίζουν να ζουν τον απόλυτο έρωτα και μετά το τέλος του GNTM και πια είναι αχώριστοι. Για άλλη μια φορά έκαναν μια κοινή εμφάνιση.

Αυτή τη φορά το ζευγάρι βρέθηκε στο λαμπερό fashion event που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην γκαλερί The Breeder. Η H&M, στο πλαίσιο λανσαρίσματος της συλλογής Iris Apfel x Η&Μ, υποδέχθηκε 12 εικαστικούς καλλιτέχνες σε ένα exclusive Art Event Exhibition για καλό σκοπό.

Το «παρών» στο λανσάρισμα της νέας σειράς έδωσαν πολλές λαμπερές celebrities, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τάμτα, η Τόνια Σωτηροπούλου και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη που δηλώνουν fans του brand.

Εκεί βρέθηκε και το όμορφο ζευγάρι που γνωρίστηκε στα γυρίσματα του reality μόδας και έχει διαψεύσει κάθε κακόβουλη φήμη που το ήθελαν να έχει χωρίσει.

Την Τρίτη η φιναλίστ του τέταρτου κύκλου του GNTM, Όλγα Ντάλλα και ο Κύπριος σύντροφός της, Στυλιανός Φλωρίδης, βγήκαν έξω με matchy matchy εμφάνιση και φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.

 

«Ο Στυλιανός είναι ένας τέλειος άνθρωπος, οπότε μόνο χαρούμενοι μπορούν να είναι. Τον έχουν γνωρίσει! Μάλιστα, πριν αποχωρήσει, του είχα ζητήσει να στείλει μήνυμα στον αδερφό και τη μαμά μου να τους πει ότι είμαι καλά και εν τέλει έμαθα ότι τους πήρε τηλέφωνο και μιλούσαν 2-3 ώρες. Είναι πολύ χαρούμενοι οι γονείς μου» είχε δήλωσε Όλγα Ντάλλα.

Ενώ είχε εξηγήσει πως ο Στυλιανός θα έμενε μόνιμα στην Αθήνα. «Ήθελε να μείνει στην Αθήνα για δουλειές, αλλά δε νομίζω να έμενε μόνιμα. Θέλω να πιστεύω ότι ο κύριος λόγος είναι για να είναι μαζί μου. Εμείς ουσιαστικά ξεκινήσαμε ανάποδα τη σχέση μας. Πρώτα συγκατοικήσαμε λόγω του GNTM και μετά έγιναν όλα τα άλλα. Εγώ νιώθω ότι τον ξέρω μια ζωή, δεν είναι μόνο οι 4-5 μήνες. Εγώ είμαι πολύ σίγουρη γι’ αυτή τη σχέση, δε φοβάμαι τίποτα», είχε δηλώσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ