Η Όλγα Κεφαλογιάννη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη για την εκπομπή του MEGA, “Πάμε Δανάη“.

Για πρώτη φορά αφότου έγινε γνωστή η είδηση ότι σε λίγο καιρό θα γίνει μαμά, μίλησε για τα δίδυμα παιδιά που περιμένει καθώς και για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα.

Η γνωριμία και ο γάμος με τον Μίνω Μάτσα

“Ο Μίνως ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Ως τώρα έχει πάει καλά. Αναγκαστικά λόγω της κατάστασης επιλέξαμε να προχωρήσουμε τώρα, άρα κάναμε έναν πάρα πολύ κλειστό γάμο. Μετά είπα ότι μπορεί να ήταν και πολύ καλύτερα έτσι. Αισθάνθηκα ότι ήταν εκεί άνθρωποι που πραγματικά αγαπάμε και μας αγαπάνε. Ένιωσα ότι ήταν ένα γεγονός με αξία και συμβολισμό ιδιαίτερα…

Πρώτο γνώρισα το έργο του και μου άρεσε πάρα πολύ. Και η μουσική και τα τραγούδια του. Όταν τον γνώρισα ήμουν πολύ αυθόρμητη να του πω “πόσο σε θαυμάζω” και “τι ωραία δουλειά κάνεις”, βέβαια αυτός δεν ήξερε τι κάνω εγώ, γύρισε και μου είπε ‘εσύ με τι ασχολείσαι;’…”.

Η εγκυμοσύνη και οι αποτυχημένες προσπάθεις να γίνει μητέρα

“Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα θέλαν να βιώσουν την μητρότητα και έχουν λόγος που τους αποτρέπουν. Είναι ωραίο να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θες και είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς.

Έχω περάσει την απογοήτευση αυτή. Αν κάποια γυναίκα θέλει να βιώσει τη μητρότητα, πρέπει να ενημερωθεί, να το προσπαθήσει πλέον και η επιστήμη βοηθάει πάρα πολύ. Εγώ αισθάνομαι πολύ ευλογημένη γιατί κάτι που είχα βγάλει ως πιθανότητα, συμβαίνει.

Είχα βιώσει την αποτυχημένη προσπάθεια να μείνω έγκυος. Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ το βιώνεις ως πολύ μεγάλη απώλεια, λες ‘ας το αφήσω’. Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μαμάδες σε νεότερη ηλικία, πλέον μπορούμε να το κάνουμε και σε μεγαλύτερη ηλικία…”.

Το φύλο των διδύμων που περιμένει

“Σε λίγο μπαίνω στον 7ο μήνα. Το να μιλήσω για την εγκυμοσύνη το είχα σκεφτεί, γιατί είναι κάτι που δεν κρύβεται, αλλά δεν θέλαμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Θα είναι αγοράκι και κοριτσάκι, με το καλό!”.

Τα πλάνα της για τους προσεχείς μήνες

“Σε προσωπικό επίπεδο προετοιμάζομαι, είναι μια περίοδος που πρέπει να προσέχω πολύ. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα που την είχα βγάλει από το μυαλό μου και είναι συγκλονιστικό που ευλογήθηκα να το ζήσω. Ελπίζω ότι θα πάει καλά μέχρι τέλους. Όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα ελπίζω να μπορέσει να βιώσει αυτό το συναίσθημα”.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες: Instagram/pamedanai – NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ