Κατάμεστο ήταν το βράδυ της Δευτέρας το Ηρώδειο με αφορμή τη μεγάλη συναυλία της Μαρινέλλας με τίτλο «για πάντα… μύθος». Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια γέμισε με τις μελωδίες της το Ωδείο Ηρώδου Αττικού και με συνοδεία τη Συμφωνική Ορχήστρα «Φιλαρμονία» υπό την μουσική διεύθυνση του Αλεξίου Πρίφτη ταξίδεψε το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες της.

Στη μεγάλη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο έδωσαν το «παρών» πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Παπαρίζου με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, ο Χάρις Χριστόπουλος με την Αννίτα Μπραντ, η Μάγδα Τσέγκου με τον σύντροφό της, η Μαρίνα Λαμπροπούλου και άλλοι.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ακούστηκαν διαχρονικά τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μας έκαναν να ερωτευθούμε και να συγκινηθούμε.

Η Μαρινέλλα κατάφερε για μια ακόμη φορά να κερδίσει και το πιο απαιτητικό κοινό. Με 65 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική μουσική, η ίδια συνεχίζει να τραγουδά με την ψυχή της και να συγκινεί με την ερμηνεία της.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που ερμήνευσε το «Τολμώ» στο Ηρώδειο και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Δείτε τις παρουσίες που ξεχώρισαν στη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο:

Φωτογραφίες: NDP – Ανδρέας Νικολαρέας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ