Το Πάσχα είναι αναμφίβολα μια οικογενειακή γιορτή και μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται με χαρά για το γιορτινό τραπέζι. Τσουρέκια, κουλουράκια, μαγειρίτσα και αρνάκι (σε κάθε παραλλαγή του) είναι μερικά από τα παραδοσιακά γλυκά και φαγητά που θα βρούμε στα περισσότερα σπίτια. Και παραδοσιακά κάθε Μεγάλη Πέμπτη, οι μαμάδες ετοιμάζουν τα πασχαλινά αυγά. Αυτήν τη φορά οι Έλληνες celebrities μπήκαν στην κουζίνα με τα παιδιά τους και τίμησαν τις πασχαλινές παραδόσεις.

Πολλοί ήταν αυτοί που ανέβασαν στα social media τις προσπάθειές τους να βάψουν τα πασχαλινά αυγά. Αλλοι έμειναν στην κλασική συνταγή για τα κόκκινα πασχαλινά αυγά και άλλοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στη ζωγραφική.

Τα πινέλα πήραν «φωτιά» και τα αποτελέσματα ήταν ξεχωριστά.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανήκει στις παραδοσιακές μαμάδες και έβαψε κόκκινα πασχαλινά αυγά. «Η καθιερωμένη μας. Χρόνια πολλά ρε παιδιά. Σφίξτε γερά αυτούς που αγαπάτε».

Κλέλια και Άννυ Πανταζή

Τις πασχαλινές παραδόσεις τήρησαν και η Κλέλια με την Άννυ Πανταζή. Μαζί με τα παιδιά τους οι δυο απλήτριες έβαψαν τα αυγά του Πάσχα σε διάφορα χρώματα. «Φέτος τα αυγά τα βάψανε οι μικροί βοηθοί της γιαγιάς! Για πρώτη φορά βάψαμε μπλε αυγά για τον Μιχαήλ-Άγγελο και κόκκινα για τη Χριστιάννα! Και του χρόνου με υγεία! Καλό Πάσχα σε όλους!», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Σάκης Ρουβάς

«Πάσχα χωρίς τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά δε γίνεται… αλλά εμείς βάλαμε την πινελιά μας!», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στο Instagram και μας έδειξε τις δημιουργίες του με την Αναστασία και τον Αλέξανδρο.

Τζένη Μπαλατσινού

Κόκκινα πασχαλινά αυγά έβαψε και η Τζένη Μπαλατσινού.

Ιωάννα Λίλη

Πρωτότυπα γαλάζια, αλλά και κόκκινα πασχαλινά αυγά έβαψε και η Ιωάννα Λίλη με τα παιδιά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ