Τα γενεθλιά της έχει σήμερα η Μαριτίνα Ντενίση και η μαμά της δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί δημόσια με μια τρυφερή ανάρτηση. «Χρόνια πολλά θησαυρέ μου!! Αυτό το κοριτσάκι γίνεται σήμερα 21 χρόνων!!Και με κάνει περήφανη με το ήθος τις αρχές την μετριοφροσύνη την προσπάθεια για το καλό… είναι η χαρά και το στήριγμα μου!! Είναι το έργο της ζωής μου πάνω από κάθε έργο!!”, ξεκινάει το μακροσκελές κείμενο της Μιμής Ντενίση.

Και συνέχισε: “Σ΄ευχαριστώ Μαριτίνα μου που γέμισες ευτυχία την ζωή μου!» έγραψε στο ποστ της η Μιμή Ντενίση. Με αυτά τα συγκινητικά λόγια θέλησε να μοιραστεί όλα εκείνα τα συναισθήματα, που της χάρισε η μονάκριβη κόρη της.”

Η Μαριτίνα άλλαξε τη ζωή της Μιμής

21 χρόνια πέρασαν απο την ημέρα που η Μιμή Ντενίση πήρε την απόφαση να γίνει μητέρα και να δώσει αγάπη σε ενα παιδί. Η μικρή Μαριτινα είδε την ζωή της πολλές φορές εξώφυλλο, αφού η διάσημη μαμά της απασχολεί με τον δημόσιο βίο της.

Η Μιμή άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά της και απο εκείνη την ημέρα περπατούν το μονοπάτι της ζωής χέρι-χέρι, πλάι-πλάι, η μια να στηρίζει την αλλη στα δύσκολα και στα έυκολα της ζωής.

Η δυνατή σχέση μαμάς και κόρης

Η Μαριτίνα στο πρόσωπο της μητέρας της βρήκε τον επίγειο αγγελό της. Μέσα απο τις δημοσιες εξομολογήσεις τους μαμά και κόρη δείχνουν την αγάπη και τα χιλιάδες ευχαριστώ για τα συναισθήματα που βιώνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Η Μαριτίνα γνωρίζει την ιστορία της ζωής της, ξέρει πως η Μιμή Ντενίση δεν είναι η βιολογική της μητέρα, γνωρίζει όμως πως καλύτερη μάνα απο εκέινη σε όλοκληρο τον κοσμο δεν θα είχε. Η Μιμή άφησε τα πρέπει της κοινωνίας στην άκρη και έδωσε αγώνα για να γίνει μητέρα. Η συντηρητική κοινωνία έσπασε τα ταμπού της μονογονειακής οικογένειας και στο πρόσωπο της Μιμής, πολλές γυνάικες βρήκαν την δύναμη να μην εγκαταλείψουν τον αγώνα τους και να κρατήσουν ένα μωρό στην αγκαλιά τους, να το αγαπήσουν και να δημιουργήσουν μια δική τους οικογένεια ακόμη και αν ειναι μόνες.

Φωτογραφίες: Ιnstagram/mimi_denissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ