Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού με τον γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνιο. Το ζευγάρι που περιμένει με ανυπομονησία τα πρώτα γενέθλια του μικρού τους, που θα τα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, είναι στα καλύτερά του. Ο Βασίλης Κικίλιας μάλιστα βρέθηκε αγκαλιά με τον γιο του στη βόλτα τους στην Αθήνα.

Ο υπουργός Τουρισμού (και πρώην υπουργός Υγείας) προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί με τον μικρό Παναγιώτη – Αντώνιο που είναι η μεγάλη του αδυναμία. Όποτε είναι καλός ο καιρός μάλιστα, προσπαθεί να κάνει τις βόλτες με την οικογένειά του στο Ζάππειο, αλλά και στο κέντρο της πόλης.

Ο γιος του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού θα γιορτάσει σε λίγες μέρες τα πρώτα του γενέθλια και όλη η οικογένεια ανυπομονεί γι’ αυτό. Ο μικρός ήρθε στον κόσμο τα περασμένα Χριστούγεννα και γέμισε χαρά τον γνωστό πολιτικό και τη σύζυγό του. Ο Κικίλιας junior είναι πλέον ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο σπίτι του ζευγαριού. Ωστόσο, μεγάλη αδυναμία του έχουν και τα αδέλφια του, τα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο μικρός έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Μάξιμο, αλλά και δυο αδελφές, την Αμαλία και την Αλεξάνδρα.

Πριν από λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Βασίλη Κικίλια αγκαλιά με τον γιο του. Όλη η οικογένεια εμφανίστηκε με casual look και χαλάρωσαν με βόλτες και παιχνίδια.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ