Ο Trannos ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο της τραπ μουσικής με χιλιάδες ακολούθους στο Instagram και στο TikTok εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US.

Ο Trannos βρισκόταν από νωρίς στα backstage του φαντασμαγορικού σόου του Alpha και φωτογραφήθηκε με θαυμαστές του. Ο ίδιος έχει εξάλλου ένα πιστό κοινό στις νεαρές ηλικίες.

Ο τράπερ ανέβηκε στη σκηνή του J2US μαζί με 11 χορευτές και τραγούδησε τις επιτυχίες του που μετρούν εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

«Δεν έχω ιδέα προσπαθώ να καταλάβω το ίδιο πράγμα», απάντησε ο Trannos όταν τον ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης για τον χαμό που έχουν κάνει τα τραγούδια του.

Ο Trannos στη σκηνή του J2US.
Ο Trannos στη σκηνή του J2US.

Μαζί του στη σκηνή και ο Θοδωρής Βερλής για την επιτυχία τους Dubai. Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι εδώ και καιρό.

Ο Trannos και ο Θοδωρής Βερλής.

Στο κοινό του J2US για να βρίσκονται στο πλευρό του ήταν και η οικογένειά του.

Τα λόγια της κριτικής επιτροπής για τον τράπερ

«Μου έλεγε τα καλύτερα ο Γιάννης από τους Kings. Είναι σημαντικό για εμένα να ακούω τόσο ωραία πράγματα για παιδιά που είναι τόσο νέα και δεν έχει τύχει να τα γνωρίσω. Είναι πολύ γλυκό παιδί μου είπε», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή μετά την εμφάνιση του τράπερ, ενώ ο Σταμάτης Φασουλής παραδέχτηκε ότι σιγοτραγουδούσε τις επιτυχίες του τράπερ. Όσο για την Καίτη Γαρμπή, εκείνη αποκάλυψε: «Τον χειμώνα τραγουδούσα το δικό μου πρόγραμμα και κόλλαγα και το Madame. Με έφτιαχνε τόσο πολύ!».

Ο Trannos «χόρεψε» το Twitter

Οι τηλεθεατές τον απόλαυσαν στη σκηνή του J2US και δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ