Μετά από περισσότερα από πέντε χρόνια γάμου και πολλές φήμες για διαφωνίες και χωρισμό, ο Τούρκος Μπραντ Πιτ, Κιβάντς Τατλιτούγ και η σύζυγός του, σχεδιάστρια μόδας Μπασάκ Ντιζέρ, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 

Oι Τουρκικές ιστοσελίδες ανέφεραν ότι η Μπασάκ είναι τριών μηνών έγκυος, γεγονός που ενθουσίασε το κοινό του Τούρκου σταρ, που είναι πολύ δημοφιλής και που φημιζόταν για τον χαρακτήρα του Μουχάναντ.

Μάλιστα η σύζυγός του, σε ερώτηση δημοσιογράφων, επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς εγκυμοσύνης λέγοντας: «Ναι είναι αλήθεια. Ευχαριστούμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ευτυχισμένοι», ενώ η μέλλουσα μητέρα είπε ότι το φύλο του μωρού δεν ήταν ακόμη γνωστό.

Ο Τούρκος ηθοποιός είχε διωχθεί πριν από ένα χρόνο για την κατηγορία της κακοποίησης και ξυλοδαρμού της συζύγου του, λόγω της νευρικής του διάθεσης, καθώς οι φήμες άρχισαν να επικεντρώνονται ότι το ζευγάρι επρόκειτο να χωρίσει, αλλά αυτή η είδηση ​​δεν αποδείχθηκε αληθινή και συνέχισαν να εμφανίζονται μαζί.

To ζευγάρι παντρεύτηκε το 2016 στο Παρίσι με μια λιτή τελετή. Η μητέρα του ηθοποιού, Nουρτέν Τατλιτούγ που ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της: «Δεν μπορώ να εκφράσω την ευτυχία μου με λόγια. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ο Θεός να τον μεγαλώσει με τους γονείς του. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ήταν αναμενόμενο, ευχαριστώ και τους δύο που μου έδωσαν τα καλά νέα. Ένα ζωντανό ον έρχεται στον κόσμο. Είναι δώρο από τον Θεό για εμάς. Προσευχήθηκα πολύ. Οι προσευχές μου δεν έμειναν αναπάντητες. Δεν μπορώ να μιλήσω από ενθουσιασμό».

Ο Κιβάντς έγινε μοντέλο και το 2002 πήρε το Βραβείο του Καλύτερου Μοντέλου της Τουρκίας και Παγκοσμίως. Το 2005, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του, συμμετέχοντας στη σειρά «Ασημένια φεγγάρια», που προβλήθηκε και στην Ελλάδα μέσα από τον ALPHA για 3 χρόνια και οι μετοχές του νεαρού Κιβάντς εκτινάχτηκαν στα ύψη.

Το 2007, αμέσως μετά το τέλος του συγκεκριμένου σίριαλ, ο Κιβάντς πρωταγωνίστησε σε άλλη μία σειρά, το «Μενεξέ». Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε με την Μπερέν Σαάτ στη σειρά «Πειρασμός», που ήταν και η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του. Το σίριαλ γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στην ελληνική τηλεόραση. Ο ίδιος έχει επισκεφθεί την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Μύκονο μόνο για διακοπές.