Όταν οι δουλειές πρέπει να γίνουν, πρέπει να γίνουν. Ο Τόνυ Δημητρίου σιδερώνει με στυλ και το σχολιάζει με χιούμορ. «Έτσι σιδερώνουν τα παλληκάρια», λέει ο Τόνυ Δημητρίου καθώς σιδερώνει τη λευκή του μπλούζα στο σαλόνι του σπιτιού του.

Στο backround ως μουσική υπόκρουση ακούγεται το Sweet Chold O’ Mine των Guns N’ Roses. Καθώς ο ηθοποιός φορά το καουμπόικο καπέλο του, χορεύει ημίγυμνος με το τραγούδι, ενώ μετατρέπει το σίδερο σε… σιδερικό σαν άλλος καουμπόης.

Ο Τόνυ Δημητρίου υποδύεται στη σειρά «Τρία Μίλια» τον δήμαρχο στη «Δρακόνησο» ο οποίος αρέσκεται στο να εξυπηρετεί προσωπικά του συμφέροντα, τα οποία δεν είναι πάντα διάφανα. Ο δήμαρχος του νησιού είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα που είναι φαρμακοποιός και έχουν δύο κόρες: Η μεγάλη είναι η Ελένη, που είναι αρραβωνιασμένη με τον Μιχάλη. Η μικρή είναι η Κλειώ, που είναι «κολλητή» του Πέτρου, του γιου του Νικόλα.

Παράλληλα, ο ηθοποιός έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και σε άλλο χώρο πέραν της υποκριτικής έχοντας ανοίξει μαγαζί με ξηρούς καρπούς και σοκολάτες στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ