Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκατσε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και τον τυχαίο τρόπο με τον οποίο τον ανακάλυψε.

«Ο καρκίνος ήταν ένα πολύ δύσκολο μάθημα που ήρθε απότομα. Έχει πλάκα αυτό, δεν το έχω ξαναπεί. Έκανα ως αρχηγός περιοδεία στο Γενικό Ναυτικό Νοσοκομείο και ένας νεαρός γιατρός μου λέει “να κάνουμε ένα τεστ”; Του λέω “Άσε με τώρα”. Δεν ξέρω γιατί μου το είπε. Με ρωτάει “έχεις κάνει PSA τώρα τελευταία;”. Του λέω “δεν ξέρω”. Και με παίρνει σχεδόν “βίαια” και με πάει για τεστ.

Με παίρνει τηλέφωνο την επόμενη μέρα και μου λέει “μπορείτε να ξαναέρθετε να κάνετε την εξέταση γιατί έχει γίνει λάθος”;. Μου λέει “Είναι ένα νούμερο που δεν μπορεί να υπάρχει”. Πήγα την επόμενη μέρα, έκανα εξέταση και ήταν ένας καρκίνος πολύ επιθετικός. Αλλά όλα είναι καλά.

Δεν πιστεύω εγώ στα θεϊκά. Αυτός όμως είναι ένας άνθρωπος που μας θύμισε ότι αυτά δεν τα αφήνουμε, πρέπει να τα ελέγχουμε. Πριν από λίγα χρόνια είχε πεθάνει ο πατέρας μου 62 χρονών και με είχε πληγώσει. Ποτέ δεν πετούσα στα σύννεφα, πάντα ήξερα ότι ο θάνατος είναι εκεί σε μια γωνία και μας περιμένει. Δεν έχω καταφέρει να αλλάξω αυτό το μόνιμο άγχος που έχω για τη ζωή μου», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στον καρκίνο.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «Πρωταγωνιστές» επέστρεψαν το 2021 μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ