Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο διάσημος σχεδιαστής Philipp Plein και η κούκλα σύντροφός του, Λουτσία Μπαρτόλι. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα ο Philipp Plein και η σύντροφός του αποκάλυψαν ότι περιμένουν το πρώτο παιδί τους με μια ανάρτηση στο Instagram.

Ο Γερμανός σχεδιαστής δημοσίευσε μια εορταστική φωτογραφία και ένα video με τη σύντροφό του, Λουτσία και ανέφερε: «All I want for Christmas is…» και φίλησε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του. Αμέσως, δέχθηκε ένα μεγάλο κύμα αγάπης από τους διαδικτυακούς του φίλους και πολλά μηνύματα για συγχαρητήρια.

Ο σχεδιαστής έχει ήδη έναν γιο, τον Ρόμεο Πρινς Πλέιν που απέκτησε με τη Φερνάντα Ρίγκον και τώρα περιμένει να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας.

Το ζευγάρι είναι εδώ και καιρό μαζί και είναι full in love. Το καλοκαίρι του 2019 οι δυο τους είχαν επισκεφθεί και τηην Ελλάδα. Ο Philipp Plein και η σύντροφός του είχαν ταξιδέψει ως τη Μύκονο με lear jet για το opening της νέας του μπουτίκ στη Μύκονο, στο οποίο έδωσαν το παρών η Λίντσεϊ Λόχαν, ο Νουσρέτ αλλά και η Μαριέττα Χρουσαλά. Ο διάσημος σχεδιαστής μάλιστα είχε συνδυάσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με διακοπές στις Κυκλάδες.

Το ζευγάρι άλλωστε, αγαπά πολύ τα ταξίδια και τα πολυτελή θέρετρα για τις μικλρές του αποδράσεις.