Αχώριστοι παραμένουν και μετά το Survivor ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Το πρώην ζευγάρι που συναντήθηκε στον Άγιο Δομίνικο και στο ριάλιτι επιβίωσης, ήρθε αρκετά κοντά όσο ήταν στο παιχνίδι και συνεχίζει να έχει συνεχή επαφή και επικοινωνία.

Παρόλο που ο νικητής του Survivor και η πρώην παίκτρια (που έφθασε ως τους τρεις του τελικού) είχαν χωρίσει επεισοδιακά, η συνύπαρξή τους στο ριάλιτι, τους έφερε και πάλι κοντά. Οι δυο τους βγαίνοντας από το παιχνίδι δεν σταμάτησαν να μιλούν με όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλον, αλλά ξεκαθάρισαν πως είναι μόνο φίλοι.

Η αλήθεια είναι πάντως πως όλο το καλοκαίρι το πέρασαν μαζί, ενώ και στην Αθήνα η μια κοινή τους έξοδος διαδέχεται την άλλη. Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο ΥΤΟΝ, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης εμφανίστηκαν πιασμένοι αγκαζέ και βρέθηκαν και στα παρασκήνια για να δουν από κοντά τον Νίκο Βέρτη. Στη σκηνή, όμως, απόλαυσαν και την πρώην συμπάικτριά τους, Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά και τον Γιώργο Κακοσαίο και τη Josephine.

Φωτογραφίες: NDP – Νίκος Δρούκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ