Σελίδα στη ζωή του φαίνεται πως έχει γυρίσει μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από την Κάτια Ταραμπάνκο ο γνωστός tattoo artist, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο σε βραδινή έξοδο με την πρώην παίκτρια του Big Brother, Ευδοκία Τσαγκλή.

Οι δυο τους διασκέδασαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Θοδωρής Φέρρης και ο Γιώργος Λιβάνης με την Κατερίνα Λιόλιου και διασκέδασαν ως αργά το βράδυ. Έπειτα οι δυο τους αναχώρησαν μαζί με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του Θοδωρή Κωνσταντόπουλου.

Ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο είχε απασχολήσει τα media στο παρελθόν καθώς είχε αποκαλύψει τον χωρισμό του από την πρώην πάικτρια του Survivor. Ο ίδιος μέσα από δηλώσεις του ανέφερε πως είχε φθάσει ένα βήμα πριν από τον γάμο με την Κάτια Ταραμπάνκο, αλλά ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε αναμέσά τους και εκείνος προδωμένος χώρισε από τη σύντροφό του.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso ο tattoo artist είχε αποκαλύψει την είδηση του χωρισμού του αλλά και την αιτία που αφορά τρίτο πρόσωπο στον δεσμό τους. Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι η Κάτια Ταραμπάνκο ήρθε κοντά με άλλον άνδρα ενώ ήταν ακόμα μαζί.

«Πλέον δεν μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί» δήλωσε.

Τώρα ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε νυχτερινή έξοδο με συντροφιά την πρώην παίκτρια του Big Brother, Ευδοκία Τσαγκλή.

Φωτογραφίες: NDP – Νίκος Δρούκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ