Ο Πέτρος Ιακωβίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη σκληρή δουλειά που τον οδήγησαν να έχει ήδη συνεργαστεί με μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα στο ελληνικό πεντάγραμμο.

«Συνεργαστήκαμε πρώτη φορά στο Fantasia. Με πήρε ο επιχειρηματίας και μου είπε ότι θα κάνει πρόταση στη Νατάσα να πάρει εκείνη και εμένα μαζί. Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή».

Στη συνέχεια ο Πέτρος Ιακωβίδης αναφέρθηκε στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι: «Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Η Νατάσα είναι όντως οικογένειά μου». Μάλιστα, αφηγήθηκε και το πώς η γνωστή τραγουδίστρια του «έκλεψε» ένα τραγούδι που ήθελε να πει ο ίδιος. «Της έβαλα το “Παραδόθηκα” να το ακούσει και μου είπε θα ήθελα να το πω. Μετά από δύο μήνες της είπα ότι θα πω το “Σ΄αγαπαώ σου φώναξα” και βγήκε εκείνη μετά στο μαγαζί και είπε “αυτό είναι το νέο μου κομμάτι που έγραψε ο Πέτρος Ιακωβίδης”».

Με τη μουσική ασχολήθηκε από πολύ νωρίς, ήδη από το νηπιαγωγείο ξεκίνησε να μαθαίνει μπουζούκι. Ανάμεσα στις ιδιότητές του, του τραγουδιστή και του συνθέτη, προτιμά την πρώτη. Αλλά η επιτυχία είναι εξίσου μεγάλη και στη δεύτερη αν αναλογιστεί κανείς τα μεγάλα σουξέ που έχει γράψει όπως το “Εγώ Αθήνα εσύ Θεσσαλονίκη” και το”Ξημερώματα”».

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε για την προσωπική του ζωή. Εξήγησε τον λόγο που δεν θέλει να μιλά για τις σχέσεις του ενώ απάντησε και στην ερώτηση αν είναι μόνος αυτή την περίοδο. «Δεν το κάνω λόγω της δουλειάς μου, δεν μ΄αρέσει να ασχολούνται. Θεωρώ ότι είναι γρουσουζιά να ασχολούνται μαζί σου για αυτά τα πράγματα θα σου δημιουργήσουν περισσότερη γκρίνια και πρόβλημα» είπε..

«Αν δεν έκανα τη δουλειά που κάνω θα είχα ήδη παντρευτεί και θα είχα παιδιά. Επειδή μεγάλωσα σωστά με τη δική μου οικογένεια και είχα τον πατέρα και τη μητέρα μου δίπλα μου αυτό θέλω να κάνω και στα παιδιά μου. Δεν μπορώ με τη δουλειά που κάνω… Στο επίπεδο που βρίσκομαι χρειάζομαι πολύ χρόνο για να κάνω αυτό που θέλω και αν δεν είσαι δίπλα στα παιδιά σου δεν νομίζω ότι θα μεγαλώσουν σωστά». Όσο για το αν είναι σε κάποια σχέση αυτό το διάστημα με χαμόγελο απάντησε πως «Είμαι πάρα πολύ καλά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ