Πολύς λόγος έγινε για την απομάκρυνση των Θοδωρή Κατσαφάδου και Νίκου Πολυδερόπουλου από την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» που έχει ανέβει στο θέατρο Άνεσις.

Το Σάββατο ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» και τόνισε πως «κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν να αποχωρήσει από μια παράσταση. Δηλαδή ο καθένας μπορεί να πει μια άποψη αλλά κάποιος θα έρθει και θα πάρει την απόφαση. Ήταν μια παράσταση που πραγματικά πάει πάρα πολύ καλά φυσικά και είχαμε κλείσει να είμαστε και του χρόνου στην παράσταση, είχα συζητήσει και τα οικονομικά. Υπήρχε μια συμφωνία δηλαδή στο οικονομικό και μετά… ανακοινώθηκε, ναι, ότι δεν θα είμαστε στην παράσταση».

Κι ο ηθοποιός συνέχισε: «Μου είπαν ότι δεν ταιριάζουμε με κάποιον συνάδελφο καλλιτεχνικά. Αυτός ήταν ο λόγος και οφείλω να το σεβαστώ.  Από μια παράσταση που δεν μας θέλουνε, φεύγουμε. Δεν μας διώχνει κάποιος, δεν αισθάνομαι διωγμένος. Μάλλον υπήρξε αυτός ο άνθρωπος που δεν ταιριάξαμε καλλιτεχνικά. Δεν θα έλεγα ότι έχει συμβεί κάτι στο παρασκήνιο, δεν μπορώ να καταλάβω».

Διαβάστε επίσης: Θοδωρής Κατσαφάδος – Νίκος Πολυδερόπουλος: Τους έθεσαν εκτός παράστασης – Δάκρυσε στη σκηνή ο ηθοποιός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ