Μια εξέταση DNA μέσω της οποίας μπορεί κανείς να μάθει από που κατάγεται έκανε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής του J2US και ιδιοκτήτης της Barking Well, ήθελε να αποκτήσει μια καλύτερη κατανόηση του παρελθόντος και της γενετικής του σύνθεσης και γιατί όχι να ανακαλύψει ίσως και μακρινούς συγγενείς.

Η καταγωγή μας κωδικοποιείται στο DNA και αυτό το τεστ μας επιτρέπει να μάθουμε από που προήλθαν οι πρόγονοί μας. Προσφέρει ακόμα μια ανάλυση της εθνότητάς μας.

Το αποτέλεσμα έδειξε ότι ο Νίκος Κοκλώνης έχει στο DNA του τέσσερις εθνότητες και τρεις γενετικές ομάδες. Κατά 81,4% την ελληνική – νοτιοϊταλική και κατά 10,5% την σαρδινική και ακόμα δύο σε μικρότερο ποσοστό.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο Netflix η ιστορία του γιατρού γονιμότητας Ντόναλντ Κλάιν με τον τίτλο Our Father. Μέσω διαδικασίας του DNA τεστ έγινε μια συνταρακτική αποκάλυψη. Δηλαδή, ότι ο γιατρός γινόταν κρυφά πατέρας δεκάδων παιδιών ασθενών του στην κλινική του χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν. Συγκεκριμένα 94 άνθρωποι ανακάλυψαν ότι είναι παιδιά του και άρα μεταξύ τους αδέλφια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ