Ήταν τον περασμένο Σεπτέμβρη, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου του, όταν ο Νίκος Απέργης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύζυγό του Δώρα. Λίγο καιρό πριν, ο Νίκος Απέργης με τη σύντροφό του είχαν υποδεχτεί τον γιο τους.

Νίκος Απέργης για τον γιο του: «Τώρα είναι όλα καλά»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night show, ο Νίκος Απέργης αποκάλυψε αποκάλυψε για τον γιο του, πως υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας στους πρώτους μήνες της ζωής του και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση. «Τώρα είναι 10 μηνών ο Λιάκος μας. Τώρα είναι όλα καλά. Χρειάστηκε να κάνουμε μια επέμβαση τους πρώτους μήνες. Τον 4ο μήνα. Όταν το μαθαίνεις από τη μια μέρα στην άλλη ότι υπάρχει ένα θεματάκι κλονίζεσαι. Με τη σύζυγό μου το έχουμε ως μια μακρινή ανάμνηση. Σαν ένα κακό όνειρο», περιέγραψε ο τραγουδιστής.

Η γνωριμία με τη σύζυγό του

Παράλληλα, ο Νίκος Απέργης αναφέρθηκε στη γνωριμία με τη σύζυγό του, Δώρα. Εκείνη είχε πάει να τον ακούσει στο μαγαζί που τραγουδούσε. «Η σύζυγός μου έχει σχέση με τα παιδαγωγικά. Είναι δασκάλα. Έπαιξαν ρόλο και τα social media στη γνωριμία με τη σύζυγό μου», είπε.

Νίκος Απέργης: «Μου έλεγαν “είσαι χοντρός, δεν θα πας μπροστά»

Επιπλέον, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο bullying το οποίο έχει υποστεί από επιχειρηματίες στα πρώτα του βήματα λόγω των κιλών του. «Μου έλεγαν ότι “είσαι χοντρός, δεν θα πας έτσι μπροστά, δεν θα σου βγάλουμε ποτέ τραγούδι, δεν θα σου κάνουμε δίσκο”».

Ο Νίκος Απέργης στο The 2night show.

Και εκμυστηρεύτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τις σκέψεις που έκανε. «Σκεφτόμουν μήπως έχουν δίκιο, μήπως δεν θα κάνω τίποτα, μήπως πρέπει να αδυνατίσω, πιεζόμουν. Μετά από χρόνια έβγαλα το συμπέρασμα ότι το έλεγαν απλά γιατί ήταν μια εύκολη δικαιολογία επειδή δεν ήθελαν να με βοηθήσουν. Είχαν εστιάσει σε κάποιον άλλον καλλιτέχνη που ήταν στο μαγαζί. Τώρα, που οι ίδιοι επιχειρηματίες μου κάνουν πρόταση να πάω να τραγουδήσω στο μαγαζί τους, τώρα δεν τους ενοχλούν τα κιλά; Τώρα, έχω και παραπάνω απ’ ότι τότε. Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει αν είσαι αδύνατος ή παχύς, τον ενδιαφέρει να περάσει καλά, να διασκεδάσει», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ