Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» της Τρίτης μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών μίλησε μεταξύ άλλων και για τις καταγγελίες σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη.

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε στον ρεπόρτερ Γιώργο Βιολέντη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από το όνομα του Γιώργου Κιμούλη. Δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Ήταν ένα τηλεοπτικό δικαστήριο. Μόνο λόγια. Έγιναν… τηλεοπτικές καταγγελίες προς το πρόσωπο του Κιμούλη που δεν έχουν βάση», τόνισε ο σκηνοθέτης. Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί στο μέλλον μαζί του.

Μάλιστα σε σχετική ερώτηση απάντησε «Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η κυρία Βλαντή, δεν με ενδιαφέρει τι υποστηρίζει ο καθένας, αν έκανε καλά ο κόσμος που τον στηρίζει ή όχι. Ας κοιτάξει τα δικά της».

Να σημειώσουμε πως την Κυριακή, η Παναγιώτα Βλαντή έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και αναφέρθηκε στις κατηγορίας για κακοποιητική συμπεριφορά που εκκρεμούν σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη: « Βλέπω όμως ότι ήδη ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Τον στηρίζουν κι είναι λάθος να στηρίζεται ο Κιμούλης. Δεν αφορά προφανώς το ταλέντο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έπρεπε να στηρίζονται τέτοιες συμπεριφορές. Κακοποιούσε μεν λεκτικά, όχι σωματικά, αλλά πρόκειται για κάτι εξίσου βαρύ. Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο και πριν από τόσα χρόνια γιατί δεν μιλάμε για το παρόν που όλα βγαίνουν στο φως -το διασαφηνίζω για να απαντήσω κιόλας σε όσους υποστηρίζουν «γιατί δεν έφευγε ο οποιοσδήποτε προσβεβλημένος;»-, δε ήταν εύκολο να αποχωρείς από παράσταση. Δεν ήταν απλά τα πράγματα. Στην πορεία το πλήρωνες. Ο Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφυγε από παράσταση εξαιτίας του! Μην τα ξεχνάμε αυτά, δεν πρέπει!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ