Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και βρέθηκε στην πρεμιέρα της Χρύσας Μιχαλοπούλου. Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Άθικτοι» στο Θέατρο Ακάδημος.

Το ζευγάρι που, αρχικά, προσπάθησε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα, τώρα πια δεν κρύβει ότι είναι μαζί. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μάλιστα, θέλησε να τη στηρίξει και γι’ αυτό τον είδαμε στην πρεμιέρα της Χρύσας Μιχαλοπούλου. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά, μάλιστα, που είδε τη σύντροφό του επί σκηνής.

Οι δυο τους δεν αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την προσέχει με το φαγητό όσο εκείνη εργάζεται. Η ίδια μάλιστα, ανέφερε πως έβλεπε το MasterChef πριν ακόμη να γίνει ζευγέρι με τον γνωστό σεφ. Και φυσικά της άρεσε και στο παιχνίδι.

Όσο για την κριτική που της ασκεί εκείνος για τις υποκριτικές της ικανότητες είπε: «Ο Λεωνίδα είναι αντικειμενικός κριτής, δεν είναι και πολύ αυστηρός. Εννοείται ότι λαμβάνω υπόψη τις κριτικές του».

Ωστοσο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε: «Νομίζω ότι είναι πολύ καλή αλλά δεν είμαι αντικειμενικός. Δεν είμαι ειδικός, είναι πολύ ουδέτερη η οπτική μου»

Φωτογραφίες: NDP – Έλλη Πουπουλίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ