Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που συμμετείχε στο Survivor All Star δεν κρύβει την απογοήτευσή του με τα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ «καρφώνει» για ακόμα μια φορά την παραγωγή.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν spoiler που θέλουν τη Νικολέτα Μαυρίδη να είναι αυτή που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο μισθοφόρος με μια ανάρτηση στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ξεκαθαρίζει: «Πώς γίνεται να μην έχει γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και να ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (αποχωρεί η Νικόλ), όταν ΜΟΝΟ 4 συγκεκριμένα στελέχη το γνωρίζουν; Ποιο από αυτά τα 4 άτομα δίνει τα spoiler πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης;

Για ακόμη μια φορά, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και αν κάποιο από αυτά τα στελέχη δεν μπορεί άλλο, ας φύγει. Thanks me later παιδιά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις πρώτες του δηλώσεις έπειτα από την επεισοδιακή του αποχώρηση είχε πει: «Καλώς σας βρήκα. Δεν μίλησα γιατί ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί, ήμουν κουρασμένος, νύσταζα.

Τους συμπαίκτες μου τους είχα χαιρετήσει νωρίτερα. Το τσίρκο δεν σας αρέσει; Δεν πάτε; Εμένα δεν μου αρέσει με τα ζώα κτλ, οπότε… Ξέρω πολλά. Θα δούμε. Θα βγω στον ΣΚΑΪ να μιλήσω αφού το λέει το συμβόλαιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ