Μαζί στη σκηνή του θεάτρου εμφανίζονται φέτος ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη και πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Άγουρα Κεράσια» του Μιχαήλ Άνθη σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Οι δυο ηθοποιοί που έχουν μαζί μια κόρη, την Τζένη Καζάκου και έχουν χωρίσει εδώ και 14 χρόνια, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και συναντιώνται για μια ακόμη φορά καλλιτεχνικά. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη βρίσκονται και πάλι μαζί στη σκηνή σε μια παράσταση με θέμα την ενδοοικογενιακή βία.

Η παράσταση «Άγουρα Κεράασι» έκανε πρεμιέρα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τη Δευτέρα 11/10 και έχει παραστάσεις για σήμερα και το επόμενο Δευτερότριτο, ενώ στη συνέχεια θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη βρέθηκε φυσικά η κόρη τους, Τζένη, η οποία μάλιστα έχει και μια μικρή συμμετοχή στην παράσταση, καθώς έχει δώσει τη φωνή της στην Μαρία, την κόρη του θεατρικού ζευγαριού. Η Μαρία είναι η κόρη του θεατρικού Στάθη και της φανής που ενσαρκώνουν ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια τρύπη στη σκηνή και η ηρωίδα που θα οδηγήσει στο να ξετυλιχθεί το κουβάρι των εξελίξεων.

Ακόμη, στην πρεμιέρα της παράστασης εκτός από την κόρη του ζευγαριού βρέθηκε και η σύντροφος του Κωνσταντίνου Καζάκου, Βασιλική Μακρή, με την οποία είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ