Ο Τσετ Χανκς, μέσα από το κανάλι του στο YouTube, μίλησε για τη σχέση του με τον διάσημο πατέρα του. Ο γιος του Τομ Χανκς άφησε αιχμές για τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό. Αφορμή για όσα είπε ήταν η ερώτηση που δέχεται συχνά για το πώς είναι να μεγαλώνεις με πατέρα τον Τομ Χανκς. Η πρώτη φορά που δέχτηκα αυτή την ερώτηση ήταν στα 14 του από τον τότε πρόεδρο της Αμερικής Τζορτζ Μπους. Η απάντηση που έδωσε τότε είναι, όπως λέει, ίδια με αυτή που δίνει τώρα.

Ο 31χρονος υποστήριξε στο βίντεο του, που «προώθησε» και μέσα από το Instagram του, ότι δεν είχε ισχυρό ανδρικό πρότυπο. Άφησε να εννοηθεί ότι ο Τομ Χανκς δεν ήταν ο πατέρας που θα ήθελε να έχει για στήριγμα. «Ποτέ δεν είχα κάποιον να μου πει: “Αδερφέ, μην δίνεις δεκάρα γι’ αυτούς τους τύπους που σου κάνουν bullying. Aπλά ζηλεύουν”», αναφέρει.

«Έχεις όλα αυτά που ένα παιδί ονειρεύεται και αυτό που θέλουν οι άλλοι, είναι να σου πετούν λάσπη, προκειμένου να αισθάνονται εκείνοι καλά, επειδή πολύ απλά ζηλεύουν. Θα ήθελα λοιπόν να τα ακούσω όλα αυτά από τον άντρα της οικογένειάς μου», είπε. «Δεν είχα κανέναν να μου το πει!».

Ο πρωτότοκος γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον υποστήριξε ότι οι άλλοι τον έκριναν χωρίς να τον γνωρίζουν. «Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι’ αυτό. Έτσι, ένιωσα πολύ απόρριψη, αρνητισμό και αντιπαλότητα, γιατί πολύ απλά κανείς δεν με βοήθησε να νιώσω καλύτερα!».

Ο ίδιος δήλωσε βέβαια τυχερός για όσα έχει ζήσει. «Δεν θα άλλαζα τίποτα απ’ όλα αυτά… απλά η περίπτωσή μου είναι περίπλοκη, καθώς, αν υποθέσουμε ότι η διασημότητα έχει τοξική πλευρά, εγώ την βιώνω χωρίς να είμαι καν διάσημος, είμαι απλά ο γιος κάποιου διάσημου».

Αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε στην εξομολόγηση του ο Τσετ Χανκς. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που «αδειάζει» τον πατέρα του και φέρνει σε δύσκολη θέση την οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ