Ο μικρότερος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, Φίλιππος, έχει τα γενέθλιά του σήμερα και η ίδια του ευχήθηκε δημοσιεύοντας ένα τρυφερό στιγμιότυπο και γράφοντας τις δικές της ευχές.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον γιο της και στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά φωτεινό αστέρι μου! Να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος.

Να ζεις με χαρά και αγάπη. Χαρά και αγάπη να σκορπάς και σε όλους γύρω σου. Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψω τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν τη καρδιά μου, που σε βλέπω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι αυτός ο άνθρωπος που είσαι. Σε λατρεύω παιδί μου».

Να θυμίσουμε ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου απέκτησε από τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη δυο γιους, τον 17χρονο Φίλιππο και τον 21 ετών Διονύση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος γιος της Ντορέττας, Διονύσης, έφυγε στις αρχές του Φθινοπώρου για σπουδές στην Κύπρο. Η Ντορέττα βρέθηκε δίπλα του για να τον τακτοποιήσει στο νέο του ξεκίνημα και μοιράστηκε σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ