Ο Γιώργος Λιάγκας για όσους τον γνωρίζουν καλά είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, ντροπαλός που από πάντα ονειρεύονταν να κάνει μια ευτυχισμένη οικογένεια αφού οι γονείς του είχαν χωρίσει όταν εκείνος ήταν πολύ μικρός.

Λίγοι είναι εκείνοι που ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αφήνει να δουν αυτή την πλευρά του χαρακτήρα του. Εκτός από τους φίλους του, οι δύο γιοί του, Γιάννης και Δημήτρης είναι εκείνοι που γνωρίζουν την ευαίσθητη και γλυκιά πλευρά του “σκληρού της τηλεόρασης”.

Οι γιοί του είναι η αχίλλειος πτέρνα του κι εκείνοι είναι οι μόνοι που τον κάνουν ό,τι θέλουν. Ο Γιώργος Λιάγκας φροντίζει να περνά μετά το διαζύγιο του από την Φαίη Σκορδά πολλές στιγμές μαζί τους και να χαίρεται την παρέα τους.

Μπαμπάς και γιοί αγαπούν την θάλασσα και κολυμπούν ακόμη και τους χειμερινούς μήνες.

Ο παρουσιαστής αγαπά τα ταξίδια και τις αποδράσεις. Όταν οι υποχρεώσεις των παιδιών το επιτρέπουν οργανώνουν μικρές εξορμήσεις για σκι τον χειμώνα και το καλοκαίρι, στα όμορφα ελληνικά νησιά.

Ο Γιάννης Λιάγκας σε ρόλο καπετάνιου οδηγεί υπό το άγρυπνο βλέμμα του μπαμπά του το φουσκωτό σε κάποια απόδραση από την Αθήνα.

Ο παρουσιαστής μέσα από το Instagram του μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του με τους γιους του αφού δεν κρύβει πόσο καμαρώνει για αυτούς τους δυο μπόμπιρες που του έχουν κλέψει την καρδιά.

Οι γιοί του είναι οι μεγάλες αγάπες της ζωής του και εκείνοι που του κάνουν να γίνεται ξανά παιδί.

Φωτογραφίες: NDP – instagram/gliagas

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ