Με έναν ξεχωριστό τρόπο μπήκε στη νέα χρονιά ο Γιάννης Στάνκογλου. Με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Πανάγο Ιωακείμ -με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην παράσταση «Αγαμέμνων» πριν λίγα χρόνια- «βούτηξαν» για τα καλά στο 2022. Η καλοκαιρία των τελευταίων ημερών τους οδήγησε στην παραλία! Με το θερμόμετρο να δείχνει σήμερα στην πρωτεύουσα ακόμα και 18 βαθμούς κελσίου, ο ηθοποιός απόλαυσε και με το παραπάνω το μπάνιο του στη θάλασσα.

Απολαμβάνοντας λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς αυτή την ηλιόλουστη μέρα, ο ηθοποιός βούτηξε στο νερό τραγουδώντας. «Όσες κι αν χτίζουν φυλακές/κι αν ο κλοιός στενεύει/ο νους μας είναι αληταριό/που όλο θα δραπετεύει», τραγουδούσε, από το τραγούδι «Αερικό» του Θανάση Παπακωνσταντίνου, καθώς έπεφτε στο νερό.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι γνωστός χειμερινός κολυμβητής και στο παρελθόν ακόμα και το τσουχτερό κρύο δεν τον έχει σταματήσει από τις βουτιές του στα γαλανά νερά.

Αυτή την περίοδο ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση Killer Joe στο Θέατρο Εμπορικόν. Η σκοτεινή και βίαιη ιστορία Tracy Letts αποτελεί και την πρώτη σκηνοθετική δουλειά του ηθοποιού.

Παράλληλα, ο ηθοποιός βρίσκεται σε γυρίσματα για τη σειρά «Όρκος» της ΕΡΤ. Εκεί θα υποδυθεί έναν γενικό χειρουργό ο οποίος χάνει την οικογένειά του. Ο ίδιος γίνεται γιατρός του δρόμου και προσπαθεί να βρει αν θάνατος της γυναίκας του και της κόρης του ήταν ατύχημα ή φόνος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ