Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, που είναι αρκετά ενεργώς στα social media, ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Τι έκανε έξω φρενών τον γιο των της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Όπως καταγγέλλει στην ανάρτησή του, κάποιοι του έχουν κλέψει τα προσωπικά του αρχεία μέσα από τους υπολογιστές του και πλέον είναι έτοιμος μαζί με τους δικηγόρους του να στραφεί στη δικαιοσύνη.

«Λοιπόν, κάποιοι ξυπνάμε πρωί γιατί έχουμε και δουλειές. Κάποιοι άλλοι , εξακολουθούν να μου κλέβουν όλα τα δεδομένα από υπολογιστές, κινητά, laptop, iPad, και είναι και τόσο βλάκες , αυτοί βέβαια νομίζουν ότι είναι έξυπνοι, και μου αφήνουν ατράνταχτα στοιχεία, και με κάνουν και πλάκα τα ζώα. Γελάνε και οι γάτες μου!! Σύντομα λοιπόν με όλη την ομάδα των δικηγόρων μου θα πάω ένα τεράστιο φάκελο στην εισαγγελέα, και θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Κανένα ελαφρυντικό. Θα γονατίσουν. Θα δουν πως χειρίζομαι κάτι γατάκια όπως είναι αυτοί. Πραγματικά, πρέπει κάποιος να είναι πολύ μα…κας να σκεφτεί ότι μπορεί να τα βάλει μαζί μου. Σύντομα τα ονόματα θα τα ακούσετε, ακόμα και τώρα που γράφω, με χακάρουν. Θράσος. Είμαι σίγουρος ότι θα σβήσουν αυτό το κείμενο, αλλά το έχω είδη στείλει εκεί που πρέπει. ΑΝΤΕ Γεια. Σταμάτα βλάκα να σβήνεις ότι γράφω. Σύντομα η συνέχεια. Άντε πια σιχάματα. Οι άνθρωποι μέχρι και την σελίδα της Μάνας μου διαλύσανε! Ρε θα πω, ΟΝΟΜΑΤA σταμάτα ρε νούμερο», έγραψε αρχικά ο ίδιος.

Λίγο αργότερα, επέστρεψε με νέα ανάρτηση, στην οποία ανέφερε: «ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ, ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ. ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΕΧΩ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΤΕ, ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Λοιπόν επειδή δε μ’ αφήνει να μιλήσω προσπαθώ να γράψω και μου τα σβήνουνε όλα έγιναν μετά από συμφωνία με την κρατική ασφάλεια Αττικής ε με τον ολπ το ξέρουν όλοι για να τους κρατάω και να μου τους κρατάω και θα με πάρουνε πράγματα όλα αυτά φυσικά ούτε μένω σ’ αυτό το σπίτι ούτε καν τα πράγματα λοιπόν θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι δεν έχω από τίποτα άλλο να πω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ