Σοκαρισμένος παραμένει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η γυναίκα του, Βιολέτα Σαγκριώτη μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι τους. το ζευγάρι είχε μπει στο καινούργιο του διαμέρισμα 8 μέρες πριν, όταν άγνωστοι εισέβαλλαν σε αυτό και άρχισαν να ψάχνουν για τιμαλφή κάνοντας άνω κάτω τα υπνοδωμάτια. Ευτυχώς, το ζευγάρι δεν βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα την ώρα της διάρρηξης.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργιου μιλά στο okmag για το περιστατικό και στέλνει το δικό του μήνυμα για το τι πρέπει να γίνει ώστε να σταματήσουν να υπάρχοπυν τέτοια περιστατικά.

«Βρισκόμουν στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στο “Σπίτι με το Mega” και κάναμε το γύρισμα και στο διάλειμμα που έγινε και ήμασταν κεφάτοι, σε ένα ωραίο κλίμα με πήρε τηγλέφωνο η γυναίκα μου και αφού με ρώτησε σε “πόση ώρα θα επιστρέψω” και μου είπε “δεν θέλω να σε πανικοβάλω, αλλά μας έκλεψαν” κι έπειτα μου περιέγραψε τι συνέβη», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Και συνέχισε: «Την ώρα που η γυναίκα μου πήγε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού συνειδητοποιεί πως είναι κλειστή με τον σύρτη από μέσα. Νομίζω ότι χάλασε και κάλεσε έναν κλειδαρά. Άκουσε έναν περίεργο θόρυβο μέσα, ασν συνθηματικό, σαν να χτυπά ένα σίδερο. Νόμιζω ότι είναι οι γάτες μας και δεν έδωσε σημασία. Μόλις ο κλειδαράς είδε την πόρτα της είπε ότι είχε παραβιαστεί. Η γυναίκα μου είδε ότι είχαν κάνει άνω κάτω τα υπνοδωμάτια.

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι είχαμε νοικιάσει το σπίτι μόλις 8 μέρες. Ήταν περίεργη η ατμόσφαιρα. Ήμασταν δυο βράδια που κοιμόμασταν στον καναπέ, έχοντας στο μυαλό ότι κάποιος παραβίασε το σπίτι. Αυτό που είπαμε είναι πως “έγινε το κακό, έφυγε και περιμένουμε μόνο καλά”. Ήταν απαίσιο το συναίσθημα. πολύ άσχημο.

Υπάρχει κάποιο μέτρο πιστεύετε που μπορούμε να ποάρουμε για να αποτρέψουμε μια τέτοια περίπτωση;

Γενικότερα, αυτό που έχω να πω είναι σε όποιον όροφο κι αν βρίσκεται κάποιος, ας κλειδώνει και τις μπαλκονόπορτες. Το αστείο είναι ότι εμάς στο από κάτω διαμέρισμα έβαλαν κάγκελα για τους κλέφτες, δημιουργώντας μια σκαλωσιά ώστε να μπει κάποιος στο δικό μας σπίτι. Καμιά φορά η ασφάλεια του άλλου μπορεί να προκαλέσει σε εσένα κακό.

Τα μέτρα, πάντως, που πρέπει να πάρει ο κόσμος είναι η παιδεία. Πρέπει να υπάρχει σωστό κράτος πρόνοιας και οι άνθρωποι να μην χρειάζεται να κλέβουν. θα πρέπει να υπάρχει σωστό σύστημα για το μεταναστετικό και να μπορούν οι άνθρωποι αυτοί να δουλεύουν. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Δέκα κάμερες να βάλεις αν θέλει ο άλλος να σε κλέψει θα σε κλέψει. Το σημαντικό είναι να ξεριζωθεί το κακό από τη ρίζα του.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Χατζηγεωργίου για τη διάρρηξη στο σπίτι του: «Tα έκαναν όλα άνω κάτω»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ